background img
banner
banner

Αστέρας Τέμενης… “4Χ4” και πάντα στην κορυφή

Ο προπονητής Νίκος Ζίζηλας και οι παίκτες του, Θύμιος Τεμπέλης, Γιώργος Αϊβάζογλου και Κώστας Μπαλτζώης, έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται χαρούμενοι μετά τη λήξη του τοπικού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Αιγίου. Ο Αστέρας Τέμενης BC νίκησε άνετα στο κλειστό των Καμαρών με 65-36 για την 5η αγωνιστική της Γ1 και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του 1ου ομίλου. Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη (μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από τα Ροίτικα) και πλέον η ομάδα τής Τέμενης δείχνει ασταμάτητη. Ωστόσο, οι άνθρωποί της δεν πετούν στα σύννεφα, αναγνωρίζουν τις δυσκολίες τού φετινού πρωταθλήματος και χωρίς πολλά λόγια συνεχίζουν την προσπάθειά τους και το “ταμείο” θα γίνει στο τέλος.

Διαιτητές: Ελ Ανύ-Χριστοπούλου.

Δεκάλεπτα: 8-15, 18-35 (ημ.), 27-49, 36-65.

Ολυμπιακός Αιγίου: Ξυλιάς 17 (2), Κουτσός, Τριανταφυλλόπουλος 6 (2), Παπαδόπουλος 2, Παρασκευάς 6, Κουνινιώτης, Σπηλιόπουλος, Διαμαντόπουλος 5, Αζαρίας, Παρλαντζάς.

Αστέρας Τέμενης BC: Γατζούνης 2, Ζεντέφης 1, Δαβίλας 11, Γριλλής 8, Γεωργόπουλος 2, Μπαλτζώης 13 (1), Τσερεντζούλιας 5, Αϊβάζογλου 11 (1), Τεμπέλης 9 (2), Κωστόπουλος 3.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr