background img
banner
banner

Σημαντικές συναντήσεις του Πέτρου Δαδιώτη στις ΗΠΑ

Mε δύο πολύ σημαντικές ειδήσεις στις “αποσκευές” του επέστρεψε από τις ΗΠΑ ο Αιγιώτης Σύμβουλος τής υπουργού Τουρισμού, Πέτρος Δαδιώτης, οι οποίες αφορούν δύο εκδηλώσεις με διεθνές αντίκτυπο που θα γίνουν στην Ελλάδα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Η μία μάλιστα αφορά έμμεσα και στο Αίγιο και έχει να κάνει με το Διεθνές Συνέδριο των ΑΧΕΠΑΝΣ που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το 2021, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων που θα γίνουν για την συμπλήρωση 200 χρόνων από την απελευθέρωση του γένους από τον τουρκικό ζυγό.

Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γενικό Διευθυντή των ΑΧΕΠΑΝΣ Βασίλη Μωσαίδη, ο οποίος υποσχέθηκε ότι η αντιπροσωπεία της ομογένειας θα επισκεφτεί και το Αίγιο τη συγκεκριμένη ημέρα, τον τόπο δηλαδή που έλαβε χώρα η Μυστική Συνέλευση τής Βοστίτσας και αποτέλεσε το ξεκίνημα της επανάστασης του 1821.

Νωρίτερα, ο Πέτρος Δαδιώτης συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μπάσκετ των ΗΠΑ, Sun Ford και οριστικοποίησαν ένα ακόμη σημαντικό γεγονός. Τη διεξαγωγή σπουδαίου φιλικού αγώνα ανάμεσα στις Εθνικές ομάδες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ελλάδας που θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας, στις 8 Ιουλίου 2020.

Ο κ. Δαδιώτης εκπροσώπησε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στο Αll Star Game του ΝΒΑ που έγινε στη Σάρλοτ το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Φεβρουαρίου (από όπου είναι και η φωτογραφία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη) και μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη μητέρα τού διεθνούς άσσου.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr