background img
banner
banner

Κέφι και πλήθος κόσμου στην πίτα του Κεραυνού

Ο Κεραυνός Αιγίου έκοψε το βράδυ της Παρασκευής (22/2) την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Piccadilly, παρουσία σύσσωμης της διοίκησης, των αθλητών, του προπονητικού τιμ, χορηγών και φίλων της ομάδας που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα.

Παρόντες ήταν και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Βάσω Ψυχράμη, Χρήστος Γούτος και Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, αλλά και αρκετοί ακόμη “επώνυμοι” από όλους τους χώρους. Διακρίναμε τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Μπούνια, τον αντιδήμαρχο Περικλή Παπαγιαννακόπουλο, τον διευθυντή της ΠΕΣ, Μίλτο Σταυρόπουλο, τον αντιπρόεδρο Νίκο Μιχαλόπουλο, τον Στράτο Βαρδάκη, τον Πάνο Γούσα, την Γιώτα Γκρέμου, τον πρώην πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λάμπη Παπαδόπουλο, τον πρόεδρο του ΑΟ Αιγιαλέων Βόλευ, Νίκο Ηλιόπουλο, τους χορηγούς αλλά και παλιούς αθλητές της ομάδας, Γιώργο Λινάρδο και Κώστα Κυρίτση, κ.α.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Ερίκος Σένα στον οποίο “έπεσε” το φλουρί, που αντιστοιχούσε σε χρηματικό ποσό. Η διοίκηση του Κεραυνού ευχαριστεί δημόσια τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, τους χορηγούς και όλους τους φιλάθλους που στηρίζουν όλη τη χρονιά την ομάδα. Και φυσικά τον ιδιοκτήτη του Piccadilly Ανδρέα Ψυχογιό, αλλά και τον Κώστα Κυρίτση για την προσφορά τής βασιλόπιτας. Ένθερμοι φίλοι τού Κεραυνού και οι δύο, με τον δεύτερο να έχει φορέσει στο παρελθόν και τη φανέλα της ομάδας. Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά με την ευχή η ομάδα να πετύχει τον στόχο της και να παραμείνει φέτος στην κατηγορία…


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr