background img
banner
banner

Με ήττα ξεκίνησε ο β΄γύρος για τον Κεραυνό (61-86)

ΕΧΑΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΑΧΑΓΙΑ ΄82

O Kεραυνός δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στην πολύ ανώτερη Αχαγιά ΄82 και μοιραία γνώρισε την ήττα στο κλειστό του Αιγίου με 61-86 για την 14η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ (Α΄ Ομιλος Νότου). Ήταν η τρίτη συνεχόμενη στην έδρα του και πλέον η ομάδα τού Θανάση Λιόνα θα πρέπει να αντιδράσει στη συνέχεια καθώς έχει περιέλθει σε δύσκολη βαθμολογική θέση.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν διψήφια διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο έχοντας κορυφαίο τον Άγγελο Τσάμη και στην τρίτη περίοδο έφτασαν τη διαφορά και στο +29 που ήταν η μεγαλύτερη στο παιχνίδι. Από τον Κεραυνό κορυφαίος ήταν ο Μούκας, ενώ αρκετοί παίκτες αγωνίστηκαν και πάλι χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμοι λόγω των γνωστών τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν εδώ και αρκετό καιρό (Αγγελόπουλος, Λυμπερέας, Τζελέπης).
Διαιτήτευσαν οι Κώτσου και Κατσαπρακάκης. Τα 10λεπτα: 13-26, 30-47 (ημ.), 48-70, 61-86.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Λιόνας): Μπιτσάκος, Δημόπουλος, Κουκουλομμάτης, Ράπτης 5, Καντάς 2, Οικονομίδης 4, Μπεκρής 7 (2), Μούκας 20 (1), Αγγελόπουλος 8, Λυμπερέας 11, Τζελέπης 4.
ΑΧΑΓΙΑ ΄82 (Σαράντης): Βουρνάς 8, Αζαρίας 3 (1), Κωνσταντινόπουλος 5 (1), Νικολάου 9, Ταρνάρης, Σέρμπος, Οικονομόπουλος 12 (2), Κάλλης 6, Τσάμης 17 (4), Λυμπέρης 12 (4), Μακρής 14.

* Ο προπονητής της Αχαγιάς ΄82, Χρήστος Σαράντης δήλωσε τα εξής: «Μπήκαμε σοβαροί από το πρώτο λεπτό στο παιχνίδι και δεν αφήσαμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο. Χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες μας και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την ετοιμότητά τους. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που που ακολούθησαν την ομάδα στο Αίγιο και χειροκρότησαν την προσπάθεια των παιδιών. Ακολουθεί ένα δυνατό παιχνίδι με μια ομάδα εκ των διεκδικητών του πρωταθλήματος και χρειαζόμαστε για μια ακόμη φορά το χειροκρότημα του κόσμου της Κάτω Αχαϊας για να δώσουμε στο γήπεδο την δυναμική που αρμόζει σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr