background img
banner
banner

Με μέλη και φίλους η κοπή πίτας της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου

Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου στο cocktailbar  «Drops», παρουσία πλήθους μελών και φίλων της Λέσχης.

Η κινηματογραφική λέσχη συμπληρώνει αισίως 3 χρόνια ύστερα από την επανίδρυσή της και βρίσκεται στα μισά της χειμερινής σεζόν η οποία συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία. Αριθμεί πάνω από 200 μέλη και πραγματοποιεί προβολές ποιοτικών και βραβευμένων ταινιών κάθε Δευτέρα στις 21.30, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλωνα».

Η διοργάνωση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά των υπαίθριων προβολών το καλοκαίρι ως «ΘairοςFilmFestival» που πολύ επιτυχημένα έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία δύο χρόνια,η πρόσκληση δημιουργών από το χώρο του κινηματογράφου αλλά και άλλες παράλληλες πολιτιστικές δράσεις, είναι μέσα στους σχεδιασμούς της λέσχης για την φετινή χρονιά, όπως δήλωσε στην εκδήλωση ο πρόεδρός της, Θεόδωρος Πανουτσόπουλος.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους φίλους και χορηγούς της, που προσέφεραν πλούσια δώρα, τα οποία μοιράστηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με κλήρωση στους παρευρισκόμενους και συγκεκριμένα: «Cocktail ΒarDrops», «Φούρνος Κυρίτση», «Οινοποιείο CAVINO», «BEER Μονόδρομος», «BedtimeStore», «Βιβλιοπωλείο Σύγχρονη Σκέψη», «Κουτί Bar», «PCSupport», «ModesFree», «G. KossierisPhotography», «Ζαχαροπλαστείο Δημητρίου», «Κατάστημα υποδημάτων Ανεπίσημα», «Φωτογραφείο Ιωάννου», «Κατάστημα ενδυμάτων Ν. Μάντζαρη», «Πιτσαρία Peperone».


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr