background img
banner
banner

Προβολή ταινίας «Ένα Όμορφο Πρωινό» απο την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου

Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλων” και ώρα 21:30, θα προβληθεί η ταινία «Ένα Όμορφο Πρωινό», από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου. Η ταινία είναι γαλλικής παραγωγής του 2022.

Η Σαντρά είναι μία νεαρή μητέρα που μεγαλώνει μόνη την οκτάχρονη κόρη της, ενώ παράλληλα φροντίζει τον ηλικιωμένο της πατέρα, ο οποίος πάσχει από μία νευροεκφυλιστική ασθένεια. Προσπαθώντας να ισορροπήσει τις πάμπολλες υποχρεώσεις της, ξεκινά μία παθιασμένη σχέση με τον Κλεμάν, ένα φιλικό της πρόσωπο από το παρελθόν. Η νέα ταινία της Μία Χάνσεν-Λοβ, βραβευμένη στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών στις Κάννες. Μια ευαίσθητη ιστορία αυτογνωσίας με τη ΛέαΣεντού να κόβει την ανάσα. Χωρίς να υψώσει φωνή, αναρωτιέται συγκινητικά πάνω στην απώλεια, την αγάπη, τη δέσμευση και το πέρασμα του χρόνου.

Σκηνοθεσία: Μία Χάνσεν-Λοβ, Σενάριο: Μία Χάνσεν-Λοβ, Πρωταγωνιστούν: Λέα Σεντού, Πασκάλ Γκρεγκορί, Μελβίλ Πουπό, Νικόλ Γκαρσιά. Διάρκεια: 112 λεπτά.

Ώρα προβολής: 21.30 – Είσοδος για τα μέλη Δωρεάν. Τιμή εισιτηρίου για τα μη μέλη: 5€. Εγγραφή – Ετήσια εισφορά μέλους: 30€. Για περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/cinegio


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr