background img
banner
banner

Στην… τελική ευθεία για την ανάπλαση του εμπορικού κέντρου!

ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πιο κοντά από ποτέ στην προκήρυξη για την ανάδειξη αναδόχου, βρίσκεται το μεγαλόπνοο έργο της ανάπλασης του εμπορικού κέντρου Αιγίου, καθώς εστάλη από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. της Περιφέρειας στον δήμο Αιγιαλείας, η διατύπωση θετικής γνώμης για τα σχέδια των τευχών Δημοπράτησης και τη διαδικασία σύμφωνα με την οποία θα προκηρυχθεί το έργο. Κάπως έτσι ανοίγει ο δρόμος για την εκταμίευση των 3 εκατ. ευρώ που προορίζονται για την κατασκευή του έργου ανάπλασης των δύο πλατειών του κέντρου και των δρόμων πέριξ αυτών.

Πρόκειται για την ανάπλαση της πλατείας Αγ. Λαύρας και περιμετρικών οδών καθώς και την ανάπλαση της πλατείας Βαλφούρ και των περιμετρικών οδών αυτής που αναμένεται να αναμορφώσουν και να κάνουν πιο ελκυστικό το κέντρο της πόλης για κατοίκους και επισκέπτες.

Η αρμόδια Υπηρεσία της Περιφέρειας διατύπωσε θετική γνώμη για τα σχέδια των τευχών Δημοπράτησης και τη διαδικασία σύμφωνα με την οποία θα προκηρυχθεί το Υποέργο 1, «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΙΓΙΟΥ: Ενότητα 2 “Πλατεία Αγ. Λαύρας και περιμετρικές οδοί” & Ενότητα 3 “Πλατεία Βαλφούρ και περιμετρικές οδοί» της Πράξης με κωδικό ΟΠΣ «5030018», συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000€. Η σχετική ειδοποίηση εστάλη στον δήμο Αιγιαλείας και την Τεχνική Υπηρεσία που όλο το προηγούμενο διάστημα κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια ώστε να κατατεθεί επαρκώς η πρόταση και να εγκριθεί η χρηματοδότηση του έργου.

Ικανοποιημένη και δικαιωμένη η Βάσω Ψυχράμη

Την απόλυτη ικανοποίησή της για την εξέλιξη αυτή, εκφράζει η πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βάσω Ψυχράμη, η ένταξη του έργου αποτέλεσε για την ίδια προσωπικό στοίχημα που, όπως φαίνεται, κερδήθηκε. Όπως σχολιάζει η υποψήφια δήμαρχος Αιγιαλείας, ΄΄ήλθε το πλήρωμα του χρόνου για το σπουδαίο αυτό έργο. Με επιμονή, υπομονή και μεθοδική δουλειά επιτυγχάνουμε τους στόχους. Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά και υπερήφανη για την εξέλιξη αυτή΄΄. Παράλληλα, δεν παραλείπει να ευχαριστήσει κάποιους ανθρώπους για την θετική έκβαση. ΄΄Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή, συμπεριλαμβανομένων και των δημοτικών συμβούλων που υπερψήφισαν το έργο αυτό΄΄, σημειώνει χαρακτηριστικά.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr