background img
banner
banner

Αφαίρεσαν κολόνα καλλωπιστικού φωτισμού αλλά συνελήφθησαν σε χρόνο… μηδέν

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΟΔΙΑΣ

«Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη» λέει μία γνωστή παροιμία που ισχύει για την κλοπή που σημειώθηκε χθες το πρωί από Ρομά στην Ροδιά, οι οποίοι ωστόσο εντοπίστηκαν συνελήφθησαν σε χρόνο… μηδέν.

Οι συγκεκριμένοι έγιναν αντιληπτοί όταν αφαίρεσαν κολόνα καλλωπιστικού φωτισμού από κοινόχρηστο χώρο πίσω από το Κοινοτικό Γραφείο Ροδιάς και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Φόρτωσαν την κολόνα αφού την καρατόμησαν σε αγροτικό αυτοκίνητο και έφυγαν… ανενόχλητοι. Πολύ γρήγορα όμως εντοπίστηκαν σε διπλανό χωριό από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ που κινητοποιήθηκε αμέσως μετά την καταγγελία. Μάλιστα, οι κλέφτες συνελήφθησαν στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Μιλώντας στo Protiobline.gr  για το συμβάν, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ροδιάς Βασίλης Ροδόπουλος, ανέφερε πως δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται κλοπή τέτοιου είδους σε κοινόχρηστο χώρο στην Ροδιά.  Όπως είπε, ΄΄χάρη στην άμεση επέμβαση των ανδρών της Ομάδας ΔΙΑΣ και γενικότερα της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθησαν μετά από λίγη ώρα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια επειδή έδρασαν άμεσα, αποδεικνύοντας πως η περιοχή μας φυλάσσεται και πως βρίσκονται κοντά στον πολίτη΄΄…


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr