background img
banner
banner

Έστειλαν πλαστό δημοσίευμα στον Μητροπολίτη

ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ

Πλαστό δημοσίευμα εφημερίδας έστειλαν στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, με αποτέλεσμα να κάνει σχόλιο επ’ αυτού και να το δημοσιεύσει στο μπλογκ του. Πλην όμως ενημερώθηκε για την πλάνη και με ανακοίνωσή του και ζητά συγνώμη.
Το γεγονός ανέφερε ο Μητροπολίτης και κατά την προχθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, τονίζοντας: ΄΄Στην ιστοσελίδα μας και στο χθεσινό (Δευτέρα 4 Μαρτίου) δημοσίευμά μας με τίτλο «ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ! ΝΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ» παραθέσαμε και το κατωτέρω κείμενον ως δημοσίευμα της εφημερίδος ΑΥΓΗ της 9ης Ιανουαρίου τρ. έ. Το δημοσίευμα αυτό μας το είχαν αποστείλει με e-mail.

Καθώς όμως εξ υστέρου πληροφορηθήκαμε, το δημοσίευμα αυτό δεν προέρχεται από την εφημερίδα ΑΥΓΗ, αλλά είναι πλαστό-κατασκευασμένο. Ουδέποτε δημοσιεύθηκε στην ΑΥΓΗ! Και ναι μεν, συμφωνούμε με το περιεχόμενο του δημοσιεύματος, ότι δηλ. τα «νέα μαθήματα στο Σχολείο βοηθούν στην ενσωμάτωση των Ελληνόπουλων στη νέα πολυπολιτισμική Κοινωνία», αλλά διορθώνουμε, ότι το κείμενο αυτό δεν υπήρξε ποτέ δημοσίευμα της εφημερίδος ΑΥΓΗ. Κάποιοι το κατασκεύασαν και μας το διεβίβασαν!΄΄.

Και καταλήγει: Μας εξηπάτησαν, εκείνοι που μας το διεβίβασαν! Κι εμείς «καλή τη πίστει» το αναδημοσιεύσαμε. Γι αυτό και εσπεύσαμε να το διορθώσουμε αμέσως στο ημέτερον blog:«mkka.blogspot.com». Ζητούμε., λοιπόν, συγγνώμην και από τους αναγνώστες μας και από τους παράγοντες της εφημερίδος ΑΥΓΗ. Ταυτα πρός αποκατάστασιν της αληθείας΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr