background img
banner
banner

Όλα έτοιμα για το Αιγειράτικο Καρναβάλι

ΜΙΑ ΚΕΦΑΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ 21 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ 

Πιστός στο… ραντεβού του με το πιο τρελό ξεφάντωμα της Αποκριάς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγείρας, διοργανώνει φέτος για 21η (!) χρονιά, το Αιγειράτικο Καρναβάλι, την προσεχή Κυριακή 10 Μαρτίου και υπόσχεται να μας… απογειώσει με το αστείρευτο κέφι που χαρακτηρίζει κάθε χρόνο το καρναβάλι του!
Ήδη, οι καρναβαλικές εκδηλώσεις έχουν ξεκινήσει στην Αιγείρα από τις 8 Φεβρουαρίου, οπότε και άρχισε το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού. Για αύριο Παρασκευή 8 Μαρτίου, στις 11.00 το βράδυ, έχει προγραμματιστεί διαγωνισμός τραγουδιού και ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου στο café bar «Πυθάρι», ενώ την Κυριακή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαγωνισμό αμφίεσης, αρμάτων, παρέλαση αρμάτων, κάψιμο Καρνάβαλου, πυροτεχνήματα, party τελετής λήξης (απονομές βραβείων, φαγητό, ποτό και πολλές εκπλήξεις).

Με πολλές συμμετοχές και πλούσιες εκδηλώσεις

Το Καρναβάλι, που λαμβάνει χώρα στον κεντρικό δρόμο της Αιγείρας από τον Άγ. Παντελεήμονα, ξεκινά στις 4.00 το απόγευμα της Κυριακής και αναμένεται να καταπλήξει! Όπως αναφέρουν  στο Protionline.gr τα μέλη του συλλόγου που τόσο καιρό εργάζονται σκληρά για το επιθυμητό αποτέλεσμα   , ΄΄η προετοιμασία έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό με πολύ κέφι και χαρά. Για πρώτη φορά φέτος, μετά από τα πρώτα χρόνια του Καρναβαλιού, θα συμμετάσχουν τόσα πολλά γκρουπ, συνολικά 12. Το γεγονός αυτό ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και μας δημιουργεί ικανοποίηση, καθώς βλέπουμε ότι αυτός ο θεσμός, που έχει «αγκαλιαστεί» δύο δεκαετίες τώρα, όχι μόνο διατηρείται, αλλά διευρύνεται και αναπτύσσεται΄΄.

΄΄Επίσης, για πρώτη φορά φέτος, στο τέλος του καρναβαλιού θα πραγματοποιηθεί τελετή λήξης στο προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας, με live συναυλία τους “MANITAKO”. Ακολουθεί το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου και απονομές βραβείων στα γκρουπ .Επίσης θα υπάρχει φαγητό και ποτό καθ’ όλη την τελετή λήξης΄΄. Καταλήγοντας, τα μέλη του συλλόγου απηύθυναν  πρόσκληση προς όλους να επισκεφθούν την Αιγείρα και να γίνουν… ένα με τους καρναβαλιστές. ΄΄Καλούμε τον κόσμο να επισκεφθεί την περιοχή μας, να ζήσει στιγμές κεφιού, να δει το καρναβάλι μας, να χορέψει μαζί μας΄΄, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τα γκρουπ

Όσο για τα γκρουπ που θα λάβουν μέρος στο Καρναβάλι, από τα ονόματά τους και μόνο, αντιλαμβάνεται κανείς ότι το θέαμα αναμένεται εντυπωσιακό και η διάθεση στα ύψη! Τα γκρουπ είναι τα εξής: Βασίλισσα Καρναβαλιού, Σχολή χορού «Ελεύθερη Έκφραση» συνεργασία «Εν Σώματι», Φίλα το βάτραχό μου, La Casa de papel, The Phantom of the Opera, Ευχούληδες, Studio 69, Bonales, Οι Φαραώ του Hangover, Όπως παλιά, Daba Duba, Βασιλιάς Καρνάβαλος.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr