background img
banner
banner

Στην τελική ευθεία το τουρνουά “Αιγιάλεια camp”

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 4ΗΜΕΡΟΥ

Για 4η συνεχόμενη χρονιά συνεχίζεται με επιτυχία το τουρνού «Αιγιάλεια camp», το οποίο περιλαμβάνει Ακαδημίες από 7-14 ετών. Δίνεται μια σπουδαία ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές να βρεθούν αντιμέτωποι με ισχυρές ομάδες από την Ανατολική Αττική, να επεκτείνουν τις γνωριμίες τους και τις γνώσεις τους πάνω στα ατέλειωτα συστήματα του ποδοσφαίρου.
Για το 4ήμερο που ακολουθεί μέχρι και το φινάλε του σπουδαίου αυτού τουρνουά, έχουν προστεθεί κι άλλες ομάδες σε σχέση με το προηγούμενο, μια νέα φουρνιά παιδιών έρχεται από την Αττική για να ξεδιπλώσουν τις τεχνικές αρετές στα γήπεδα της περιοχής μας.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δηλώνει εκ των διοργανωτών ο Κώστας Αλάσας, που για μια ακόμα φορά πρότεινε να γίνει αυτό το τουρνουά θεσμός. Οι πληροφορίες μας θέλουν την επόμενη χρονιά, να διεξαχθούν οι αγώνες στο γήπεδο των Καλαβρύτων.

Τα νέα προγράμματα

Σαν επίσημος διοργανωτής η “sport team”, έχει αναλάβει να μεταφέρει να βρει χώρους που θα φιλοξενηθούν τα παιδιά, να πάρει την ευθύνη για το πρόγραμμα των αγώνων, οι οποίοι μέχρι στιγμής έχουν στεφθεί με επιτυχία. Οι νεαροί αψηφούν την αφόρητη ζέστη και επιδίδονται σε …τεχνάσματα και τρόπους για να τους βρει η λήξη του αγώνα νικητές.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Για την εξυπηρέτηση σωματείων, συνοδών και φιλάθλων, δημοσιεύουμε το πρόγραμμα των αγώνων όπως μας το απέστειλε η “sportteam”:


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr