background img
banner
banner

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το “22ο Beach Volley Ελαιώνα”

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Mε τους τελικούς στην κατηγορία των γυναικών και στο μικτό, ολοκληρώθηκε με επιτυχία αργά το απόγευμα της Κυριακής (13/8), μια ακόμη διοργάνωση Beach Volley Ελαιώνα, η 22η στη σειρά. Για 10 ολόκληρες ημέρες, από τις 4 Αυγούστου και το πρώτο σερβίς, οι αγώνες στο γήπεδο beach Volley του όμορφου χωριού της ανατολικής Αιγιάλειας κράτησαν ψηλά το ενδιαφέρον του αθλήματος σε ένα τουρνουά με πολυάριθμες συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες που παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Διοργανωτής ήταν και φέτος το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού και Ναυτικού Ομίλου Ελαιώνα Αιγιαλείας και το πρόγραμμα περιελάμβανε τέσσερα τουρνουά : ομάδες 3Χ3 Κ16 (7-10 Αυγούστου), ομάδες 2Χ2 Ανδρών (4-6 Αυγούστου), ομάδες 2Χ2 Γυναικών (11-13 Αυγούστου) και ομάδες 2Χ2 Μικτό ( 11-13 Αυγούστου).

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες διεξήχθη παράλληλα στο διπλανό ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ και τουρνουά 3Χ3 γεγονός που συνέβαλε στην ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση των φιλάθλων. Πραγματικά, δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο και στα δύο γήπεδα από εκατοντάδες θεατές όλες αυτές τις ημέρες.

Πρωταγωνιστές οι αθλητές του Α.Ο. Αιγιαλέων

Οι αθλητές του Α.Ο. Αιγιαλέων ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του 22ου beach volley Ελαιώνα. Μετά τη δεύτερη θέση που κατέκτησαν οι Δασκαλόπουλος / Βασιλάκος στην κατηγορία των Ανδρών, δύο «μικροί» Αιγιαλέοντες της άμμου ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στην κατηγορία U16. Δημήτρης Λουτσόπουλος και Αναστάσης Καρανικόλας με τις εμφανίσεις τους έδειξαν ότι υπάρχει μέλλον στον αιγιώτικο σύλλογο για τα επόμενα χρόνια. Επίσης στο μικτό οι Δασκαλόπουλος – Παπαδοπούλου πήραν τη δεύτερη θέση και οι Βασιλάκος – Γωγούσου Κατερίνα την τρίτη.

Στις γυναίκες η κατάταξη ήταν: 1. Θεοδωρακέα – Μπλαδώκα 2. Γωγούσου Ι. – Δουραμάνη 3. Συφιανού – Δρακουλάκου και στο μικτό: 1. Ντόντης – Φωκιανού 2. Δασκαλόπουλος – Παπαδοπούλου 3. Βασιλάκος – Γωγούσου Κ.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν δημόσια τους χορηγούς, τους αθλητές/τριες, τους εθελοντές, τον κόσμο και όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή με μεγάλη επιτυχία και της φετινής διοργάνωσης και ανανεώνουν το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι και το 23ο Beach Volley Ελαιώνα. Ένα τουρνουά, που εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί θεσμό για την Αιγιάλεια και είναι το μακροβιότερο στην περιοχή μας στο άθλημα του Beach Volley.

/// Οι φωτογραφίες είναι από τον ακούραστο φωτογράφο και “ψυχή” του τουρνουά όλα αυτά τα χρόνια, Μάνθο Σπετσαρία.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr