background img
banner
banner

Πρώτο “σερβίς” σήμερα στο “22ο Beach Volley Ελαιώνα”

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Άλλη μια διοργάνωση Beach Volley Ελαιώνα, η 22η στη σειρά, ξεκινάει σήμερα στην παραλία του όμορφου χωριού της ανατολικής Αιγιάλειας. Εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί θεσμό για την Αιγιάλεια και είναι το μακροβιότερο στην περιοχή μας στο άθλημα του Beach Volley, με πολυάριθμες συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες.

Διοργανωτής είναι και φέτος το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού και Ναυτικού Ομίλου Ελαιώνα Αιγιαλείας και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερα τουρνουά από σήμερα Παρασκευή 4 Αυγούστου έως και 13 Αυγούστου (Κυριακή).

1ο : ομάδες 3Χ3 Κ16 (7-10 Αυγούστου), 2ο : ομάδες 2Χ2 Ανδρών (4-6 Αυγούστου), 3ο : ομάδες 2Χ2 Γυναικών (11-13 Αυγούστου), 4ο : ομάδες 2Χ2 Μικτό ( 11-13 Αυγούστου).

“Ξεκινάει μία ακόμη διοργάνωση του καθιερωμένου μας τουρνουά. 22 χρόνια χωρίς καμία διακοπή, ακόμη και σε συνθήκες δύσκολες κρατήσαμε τη φλόγα ζωντανή. Για άλλη μια χρονιά σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε κάνοντας αυτό που αγαπάμε. Οι προσδοκίες σας μας κάνουν να προσπαθούμε για το καλύτερο και ελπίζουμε πως για άλλη μια χρονιά θα ήμαστε όλοι νικητές!”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών.

Θυμίζουμε τους περυσινούς νικητές ανά κατηγορία:

Άντρες : Τσιρογιάννης Β. – Μωραΐτης Β.
Γυναίκες : Γωγούσου Ι. – Γωγούσου Κ.
Μικτό : Ντόντης Ν. – Καράκου Π.
Κ16 3Χ3 : Χατζησταματίου Φ. – Γαλάνη Α. – Μπαμπάτσικα Κ.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr