background img
banner
banner

Γνωριμία με τον θαυμαστό κόσμο του αλόγου και της ιππασίας! | ΦΩΤΟ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Μία υπέροχη και αξέχαστη βόλτα με άλογο και άμαξα απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι το απόγευμα του Σαββάτου (22/6) στην παραλία Διγελιωτίκων. Ήταν μία πρωτοβουλία που πήραν ιδιοκτήτες (από την Αιγιάλεια και όχι μόνο) των υπέροχων και υπερήφανων αυτών ζώων, προκειμένου να τα γνωρίσουν καλύτερα και να έρθουν σε επαφή μαζί τους, κυρίως τα μικρά παιδιά, αλλά και οι μεγαλύτεροι που δεν είναι εξοικειωμένοι.

Η βόλτα ήταν φυσικά δωρεάν και ο κόσμος που γέμισε την παραλία μέχρι αργά το βράδυ το απόλαυσε, φωτογραφήθηκε με τα εντυπωσιακά μεγάλα άλογα, αλλά κυρίως με τα πόνυ που ήταν… περιζήτητα στις τάξεις των μικρών παιδιών. Οι εκπαιδευτές αρχικά ενημέρωναν για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι αναβάτες και έπειτα, πάντα με τη βοήθειά τους, τα παιδιά ανέβαιναν στο άλογο για να χαρούν μία ξεχωριστή εμπειρία. Είχαν την ευκαιρία να μάθουν κάποιες τεχνικές γύρω από το πώς να πλησιάζουν τα άλογα, πώς να ιππεύουν και να αφιππεύουν, αλλά και να περπατάνε δίπλα τους.

Την… τιμητική τους φυσικά είχαν και οι βόλτες με τις άμαξες τις οποίες έσυραν τέσσερα μεγαλόσωμα και εντυπωσιακά άλογα που απέσπασαν τον θαυμασμό όλων. Η άμαξα έχει πάντα κλασική αξία αλλά και μία… ρετρό εμπειρία, καθώς έχεις την ευκαιρία να μεταφερθείς σε μία άλλη εποχή…

Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία για όλους, μικρούς και μεγάλους…


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr