background img
banner
banner

Δρομολογούνται πέντε δρομολόγια καθημερινά προς Κοζάνη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Καμία ουσιαστική διαφορά δεν φαίνεται στους δρόμους της πόλης, καθώς προτεραιότητα ως προς τον καθαρισμό της περιοχής, δίδεται στον Σταθμό Μεταφόρτωσης που με κοντέινερ… σηκώνει ένα μεγάλο βάρος απορριμμάτων της Αιγιάλειας, πολλών μηνών. Οι πολίτες εξακολουθούν να διαμαρτύρονται καθώς υπάρχουν περιοχές που δεν έχει γίνει αποκομιδή από το Μάιο…

Ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος πάντως, που διαβεβαιώνει πως σε ένα δεκαήμερο ο δήμος θα έχει «ανασάνει» από τα σκουπίδια, προχώρησε σε δημόσιες ευχαριστίες προς τους εμπλεκόμενους στην απόφαση μεταφοράς των απορριμμάτων στον ΧΥΤΥ Κοζάνης. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείο του, ΄΄ο δήμαρχος Αιγιαλείας Αθανάσιος Παναγόπουλος θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, στον Υφυπουργό κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αποβλήτων κ. Μανώλη Γραφάκο για τα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξαν αλλά και για την καθοριστική συμβολή τους στο θέμα της επίλυσης της μεταφοράς των απορριμμάτων που τόσο καιρό ταλαιπωρούσε τον Δήμο μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλει να απευθύνει επίσης στους Βουλευτές Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου και κ. Ιάσωνα Φωτήλα γιατί συναισθανόμενοι το μέγεθος του προβλήματος, συνέβαλαν τα μέγιστα από την πρώτη στιγμή, ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα η καθοριστική σύσκεψη στην Αθήνα και να δρομολογηθούν οι εξελίξεις΄΄.

Τα δρομολόγια προς Κοζάνη εκτελεί η εταιρεία ΔΙΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. που μετέφερε και τα σκουπίδια στον ΧΥΤΑ του Αγρινίου μέχρι πρότινος και είναι σε ισχύ η σύμβασή της με το δήμο. Ήδη, δρομολογούνται πέντε δρομολόγια καθημερινά προς Κοζάνη, δηλαδή περίπου 110 τόνοι.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr