background img
banner
banner

Μεταμορφώθηκε ο δρόμος πίσω από το στάδιο Αιγίου

ΑΠΟΜΕΝΕΙ Η ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ

Χρειάστηκε να συμπληρωθούν δεκαετίες ολόκληρες για να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος πίσω από το δημοτικό στάδιο Αιγίου (στις ελιές). Ένα κομμάτι δρόμου που όλο κι όλο δεν ξεπερνάει τα 200 μέτρα και κάθε δεύτερη εβδομάδα αποτελεί σημείο πρόσβασης προς το γήπεδο χιλιάδων ανθρώπων. Και φυσικά εξυπηρετεί και τους κατοίκους, που διεκδικούσαν το αυτονόητο δικαίωμα κάθε περιοχής, στο τέλος σχεδόν του πρώτου τετάρτου του 21ου αιώνα!!!

Πόσοι τόνοι μελάνης έχουν χυθεί για το συγκεκριμένο θέμα στον τοπικό Τύπο όλα αυτά τα χρόνια; Χωρίς ωστόσο να ιδρώνει το αυτί των υπευθύνων, όποιοι και αν ήταν αυτοί. Θυμόμαστε κάθε φορά τα ειρωνικά σχόλια των ανθρώπων του συνδρομητικού καναλιού που στη δεκαετία του 2010 κάθε δεύτερη εβδομάδα ήταν στο Αίγιο για να μεταδώσει τους αγώνες του Παναιγιαλείου στο πρωτάθλημα της Football league (στον συγκεκριμένο δρόμο στάθμευε το αυτοκίνητο των εξωτερικών μεταδόσεων).

Τέλος καλό, όλα καλά; Έστω. Η άσφαλτος έπεσε πριν λίγους μήνες, σε κάποια σημεία έγινε και διαπλάτυνση του δρόμου ενώ διαμορφώθηκε και το πεζοδρόμιο προς την πλευρά που βρίσκεται το γήπεδο και απομένει μόνο η πλακόστρωσή του για να ολοκληρωθεί το έργο. Η οποία (πλακόστρωση) έχει καθυστερήσει η αλήθεια είναι και ελπίζουμε να μην παραμείνει έτσι για μερικές ακόμη… δεκαετίες.

Όπως και να έχει, η τριτοκοσμική εικόνα που παρουσίαζε μέχρι πριν λίγο καιρό ο δρόμος πίσω από τη δυτική κερκίδα του δημοτικού σταδίου Αιγίου με το χώμα, τη λάσπη και τις τεράστιες λακκούβες όπου λίμναζαν τα νερά της βροχής, δεν υφίσταται πια. Και αυτή είναι μία πρόοδος…

Να σημειώσουμε, ότι το έργο είχε ενταχθεί στην εργολαβία που πραγματοποίησε τις ασφαλτοστρώσεις σε συγκεκριμένα σημεία του Αιγίου.

Όπως είχε αναφέρει τον περασμένο Ιούλιο στο protionline.gr ο εντεταλμένος σύμβουλος Τεχνικών Θεμάτων του δήμου Βασίλης Χριστόπουλος. «Πρόκειται για μία αναπτυσσόμενη περιοχή η οποία θα αναμορφωθεί και θα αναβαθμιστεί με την εκτέλεση των έργων, ενώ θα διευκολυνθούν οι μετακινήσεις και η καθημερινότητα των κατοίκων».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr