background img
banner
banner

Εγκατάσταση πυλώνων φωτισμού στο γήπεδο 7Χ7 της Αβύθου

ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΝΑΒΗΣ: «ΑΡΩΓΟΣ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»

Στην προσπάθεια βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο της Αβύθου, η διοίκηση της τοπικής ομάδας προχωρά την εγκατάσταση προβολών LED στους πυλώνες φωτισμού.
Αγοράστηκαν από το σωματείο τα απαραίτητα υλικά και στη συνέχεια με την βοήθεια του ΝΠΔΔ του δήμου Αιγιάλειας, θα ολοκληρωθεί η φωταγώγηση στο βοηθητικό γήπεδο της Αβύθου.

Για το συγκεκριμένο έργο και τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί στην βελτίωση των εγκαταστάσεων της Αβύθου, αναφέρεται στo protionline.gr ο πρόεδρος του σωματείου Ηλίας Κουνάβης:
«Μπορεί η αγωνιστική δράση να έχει σταματήσει για τα ερασιτεχνικά σωματεία, όχι όμως η διάθεση, η πρωτοβουλία και οι εργασίες, για την διοίκηση της ομάδας της Αβυθου 2017, μιας και με ιδίους πόρους θα τοποθετηθούν άμεσα στο πρόσφατα κατασκευασμένο γήπεδο 7×7, πυλώνες φωτισμού και προβολείς LED με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και την διεύρυνση του ωραρίου χρήσης.

Αρωγός στο έργο αυτό του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Αιγιαλείας με την προσφορά του ηλεκτρολόγου και της καλωδίωσης. Παράλληλα ανακατασκευάζονται εκ θεμελίων με προσωπική εργασία των μελών του Δ.Σ. οι εσωτερικοί χώροι που χρησιμοποιεί ο σύλλογος (Γραφείο και αποδυτήρια). Στόχος είναι η εκμετάλλευση αυτού του κενού διαστήματος και η μετατροπή του σε δημιουργικό, ανεβάζοντας το επίπεδο των παροχών του συλλόγου προς τους αθλητές του αλλά και προς την περιοχή γενικότερα».


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr