background img
banner
banner

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Τα νέα μέτρα που ισχύουν για τα καταστήματα και το ωράριο λειτουργίας

Ο Εμπορικός, Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, ενημερώνει τα μέλη του για τα νέα μέτρα που ισχύουν από χθες Πέμπτη 4 Μαρτίου έως και την Τρίτη 16 του μήνα για τα καταστήματα.

Όπως τονίζει, ΄΄σύμφωνα με τις εξαγγελίες με τα νέα μέτρα που ισχύουν στην χώρα, λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας, καταργείται το Επίπεδο Επιτήρησης και ισχύουν πλέον το Επίπεδο Αυξημένου Κινδύνου (κόκκινο) και το Επίπεδο Πολύ Αυξημένου Κινδύνου (βαθύ κόκκινο). Στο Επίπεδο Πολύ Αυξημένου Κινδύνου (βαθύ κόκκινο) είναι και ο νομός Αχαΐας.
Τα νέα μέτρα είναι τα ακόλουθα: – Πλήρης αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης, λιανεμπορίου, γυμναστήρια, κομμωτήρια καθώς και υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (αποτρίχωσης, θεραπείας με υπεριώδης και υπέρυθρες ακτίνες, μανικιούρ, πεντικιούρ και περιποίηση νυχιών) κ.λπ. – Για τα Καταστήματα Τροφίμων (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, pet shop) λειτουργούν με τις γνωστές προϋποθέσεις και απαγορεύεται η πώληση των περισσότερων διαρκών προϊόντων.
Το ωράριό τους είναι: 7:00π.μ. έως 6:30μ.μ. Στα μέλη του ΕΕΕΣΑ έχει σταλεί και η σχετική Υπουργική απόφαση’’.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr