background img
banner
banner

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ατζέντα της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Με οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη, στη 1.00 το μεσημέρι με δηλεδιάσκεψη, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου, υπό την προεδρία του δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου. Τα θέματα είναι: Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την ολοκλήρωση εργασιών της κάθετης οδού ΚΟ19 στη Χ.Θ. 58+390,12 της ΣΓΥΤ στην περιοχή της Αιγείρας.

Απαγόρευση στάθμευσης σε οχήματα άνω των 3,5 τόνων επί της οδού Γ. Κανελλοπούλου της Κοινότητας Ακράτας. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλιακή οδό Ποσειδώνος στην Κοινότητα Σελιανιτίκων. Ανάκληση της υπ’ αριθ. 382/2007 και 525/2007 απόφασης του Δ.Σ. Αιγίου περί χορήγησης θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Μητροπόλεως 65 στην Κοινότητα Αιγίου, λόγω θανάτου της δικαιούχου. Βελτίωση υφιστάμενης στάσης ΚΤΕΛ στην Κοινότητα Ροδιάς με τοποθέτηση στεγάστρου. Τοποθέτηση καθρέπτη στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Ρηγ. Φεραίου στην Κοινότητα Αγ. Κωνσταντίνου.

Έγκριση ή μη κοπής δένδρου ( πεύκου) στην κοινότητα Καμαρών (σχετ. απόφ. 20/ 2020 Κ. Καμαρών). Επιβολή προστίμου στον πρόεδρο Κοινότητας Κερύνειας για αυθαίρετη κοπή δένδρου επί κοινόχρηστου δημοτικού χώρου.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr