background img
banner
banner

Με καθημερινές προπονήσεις προετοιμάζεται ο Παναιγιάλειος

AΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΣΤΙΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Άναψε και πάλι το πράσινο φως από τους λοιμωξιολόγους για την δράση στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, το οποίο όπως αναφέρθηκε θα ξεκινήσει στις 4 Απριλίου.
Τα μέλη της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων, μη παραβλέποντας το επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο, τόνισαν ότι:
«Οι διοργανώσεις αυτές αποτελούν ουσιαστικά επαγγελματική απασχόληση για τους συμμετέχοντες αθλητές, δεν αποτελούν επιβαρυντικό παράγοντα στην μετάδοση της νόσου στην κοινότητα. Ήδη διεξάγονται στις περισσότερες χώρες με δυσμενέστερο της χώρας μας επιδημιολογικό προφίλ και ταυτοχρόνως βοηθούν στην ψυχαγωγία του γενικού πληθυσμού -ειδικά όταν μεταδίδονται από ΜΜΕ- κατά τα πρότυπα των ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών που ήδη προβάλλονται και οι συμμετέχοντες σε αυτές ακολουθούν επίσης αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα».

Μετά τα τεστ καθημερινές προπονήσεις στον Παναιγιάλειο

Εδέησε να ολοκληρώσει την διαδικασία των τεστ και να ξεκινήσει τις προπονήσεις ο Παναιγιάλειος από την περασμένη Παρασκευή. Οι μελανόλευκοι παρουσιάστηκαν ορεξάτοι και με διάθεση να διατηρήσουν τα κεκτημένα και περισσότερο την καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Με εξαίρεση το ρεπό που θα ακολουθήσει για τις 25 Μαρτίου, τις υπόλοιπες μέρες η τεχνική ηγεσία έχει ζητήσει καθημερινή προπόνηση. Ύστερα από τις δυο πρωινές του Σαββατοκύριακου, το σημερινό ραντεβού της Δευτέρας είχε δοθεί στο γήπεδο Πλαστήρα στις 3 το απόγευμα.

Καλωσόρισμα και πάλι από την τεχνική ηγεσία

Για μια ακόμα φορά δεν έλειψε το καλωσόρισμα της τεχνικής ηγεσίας στους ποδοσφαιριστές, με την ελπίδα αυτή τη φορά να μην ακολουθήσει κάποια νέα διακοπή, με μια ακόμα τέτοια κατάσταση να ξεπερνά κάθε αντοχή.

Χαρακτηριστικά το τεχνικό δίδυμο τόνισε στην συγκέντρωση πριν την προπόνηση: «Θα συνεχίσουμε αυτό που έχουμε μάθει. Η ομάδα να διατηρήσει την νοοτροπία του νικητή και να συνεχίσει να κερδίζει βαθμούς και παιχνίδια.»

Για τις αλλαγές που προκύπτουν στο ρόστερ

Ο Παναιγιάλειος μετρά 4 απώλειες που χαρακτηρίζονται σημαντικές, αφού αφορούσαν ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής. Αποχώρησαν ακολουθώντας την μεταγραφική οδό με τη σειρά οι: Χρήστος Αθανασόπουλος (ΟΦ Ιεράπετρας), Βασίλης Χριστόπουλος (Ιάλυσος Ρόδου) και Βαγγέλης Γκάτσης (Αστέρας Ναυπάκτου), ενώ στη συνέχεια έφυγε για τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ο Παναγιώτης Σκούτας.

Πάνω σ’ αυτό το θέμα ο Αλέξης Σπυρόπουλος τόνισε:
«Όποιο παιδί κι αν έφυγε, ο Παναιγιάλειος είναι εδώ. Άσχετα αν οι παίκτες που έφυγαν ήσαν πάρα πολύ καλοί και βοήθησαν την ομάδα με το παραπάνω.
Τα παιδιά που παρέμειναν και αυτά που ήρθαν και θα έρθουν, οφείλουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.
Να σεβαστούν πέρα από τον εαυτό τους, την ομάδα και ολόκληρη την πόλη.
Να διατηρήσουμε το ίδιο κλίμα ομόνοιας που μας ακολουθεί τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Μπορούμε να αποδείξουμε ότι παραμένουμε οι καλύτεροι και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Παραμένουμε στα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν, που είναι η συνεργασία, αγάπη, αλληλοσεβασμός, προσπάθεια για το καλύτερο στην βελτίωση και την εξέλιξη του καθενός.»

Για το μικρό χρονικό περιθώριο που απομένει πριν τα επίσημα παιχνίδια

«Σίγουρα είναι δύσκολο για όλους, όταν παραμένεις σε απραξία 5 μήνες και σε 15 μέρες ξεκινά το πρωτάθλημα. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε πολλά σε τόσο λίγο διάστημα. Να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο αυτό το περιθώριο, να βγάλουμε την καλύτερη εικόνα μας.»

Ακόμα δυο προσθήκες

Ανεβάζει ακόμα περισσότερο τις επιλογές στο ρόστερ του ο Παναιγιάλειος. Ύστερα από τους Θανάση Σπυρόπουλο που είχε φύγει για την Καλαμάτα, τον Γιώργο Ροδόπουλο που ήρθε δανεικός από την Κ19 της Παναχαϊκής και τον Χάρη Σοβαντζόγλου από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, στις τελευταίες προπονήσεις προστέθηκαν οι Μανώλης Βόρφης (έπαιζε σε Δόξα Μεγαλόπολης και ΑΕΚ Τρίπολης) και Μάριος Σπηλιωτόπουλος που ήταν στον Άρη Σκάλας.

Στον Παναιγιάλειο εξακολουθούν να περιμένουν και τον πρώην μελανόλευκο τερματοφύλακα Γιάννη Καλλιακμάνη.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr