background img
banner
banner

«Ποιοτικά» και Moderna η Βάσω Ψυχράμη

Η επικεφαλής της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» Βάσω Ψυχράμη, προτίμησε να μην πάει στην Φανερωμένη την Παρασκευή το πρωί, ανήμερα της Ζωοδόχου Πηγής, παρά την πρόσκληση από τον Μητροπολίτη, εξηγώντας στον κ. Ιερώνυμο ότι αυτή την περίοδο το «μακριά κι αγαπημένοι» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Έλαβε επίσης δύο προσκλήσεις, για να συναντήσει τον Μάκη Βορίδη στα γραφεία της Παναιγιαλείου Ένωσης όπου μετέβη ο υπουργούς των Εσωτερικών, μετά τη δεξίωση στο Παναγιωτοπουλέικο αλλά πάλι αρνήθηκε.
Η Βάσω κρατάει αποστάσεις σε πείσμα της κοινωνικότητας που επιτάσσει η πολιτική της υπόσταση, «γιατί με τον κορωνοϊό δεν παίζουμε», όπως λέει, τουλάχιστον μέχρι το εμβόλιο να κάνει τη δουλειά του.

Έτσι, τη Δευτέρα, βρέθηκε στο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο στην Πάτρα, πιστή στο ραντεβού για την πρώτη δόση του εμβολίου της Moderna.
Η κ. Ψυχράμη γύρισε ενθουσιασμένη στο Αίγιο, εγκωμιάζοντας την ταχύτητα και την οργάνωση στην δομή εμβολιασμού των Πατρών.
Στις 7 Ιουνίου θα χρειαστεί να ξαναπάει για τη δεύτερη δόση, έτσι μέχρι τέλος Ιουνίου θα κάνουμε «μαύρα μάτια» να δούμε τη Βάσω, που συνεχίζει «Ποιοτικά» και αντιπολιτευτικά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr