background img
banner
banner

Το υπουργείο αγνοεί τον δήμο για τη συνάντηση

«ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ» ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Ουδέν νεότερον από το «μέτωπο» της Φυσικοθεραπείας για τον δήμο Αιγιαλείας που αναμένει την απόκριση του υπουργείου Παιδείας για τη συνάντηση με την υπουργό. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι ο δήμαρχος έχει εγκαταλείψει την πρόθεση να προχωρήσει με νομικές κινήσεις ώστε να αποκατασταθεί η διαχρονική ζημία που έχει υποστεί ο δήμος από τη διάθεση των εγκαταστάσεων, χωρίς να έχουν τηρηθεί όλα τα συμφωνηθέντα.

Ενημέρωση για το θέμα ζήτησε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Γούτος, με τον δήμαρχο να απαντά ότι έχει υπάρξει επικοινωνία δύο φορές με τους συνεργάτες της υπουργού Νίκης Κεραμέως ζητώντας συνάντηση μαζί της.

Μάλιστα, τους είχαν αναφέρει πως υπήρχε φόρτο εργασίας και ότι θα επικοινωνούσαν μαζί τους σε δύο με τρεις ημέρες. ΄΄Αυτό δεν έγινε και είμαστε έτοιμοι να στείλουμε κι άλλο έγγραφο ζητώντας να μας δεχθεί. Σαφώς και δεν εγκαταλείπουμε τις προσπάθειες΄΄, επισήμανε ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Επίσης, αναφερόμενος στην πρόθεσή του να κάνει όποιες νομικές κινήσεις χρειάζεται, ώστε να αποκατασταθεί η οικονομική ζημία που έχει υποστεί ο δήμος, είπε: ΄΄Ως δήμαρχος οφείλω να εκτελέσω το καθήκον μου κι αυτό είναι, το Πανεπιστήμιο να υλοποιήσει τις νομικές του υποχρεώσεις. Ήδη πληροφορούμαι ότι έχει αρχίσει να γίνεται βαρύ το κλίμα εξαιτίας του φόβου της μη τήρησης της συμφωνίας με τον δήμο Αιγιαλείας…΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr