background img
banner
banner

Φολέγανδρος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον δράστη, τη σκότωσε γιατί πήραν λάθος δρόμο

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑΣ

Ένα ακόμη έγκλημα έρχεται να συγκλονίσει το πανελλήνιο, με θύμα μια ακόμη νεαρή γυναίκα η οποία έχασε τη ζωή της από τον ίδιο της τον σύντροφο. Ο 30χρονος βρισκόταν στο νησί της Φολεγάνδρου με την Γαρυφαλλιά για διακοπές. Όπως είπε στην ομολογία του, τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι είχε συχνούς καυγάδες. Eνας τέτοιος καυγάς – σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του – ξέσπασε την ώρα που βρίσκονταν στο όχημά τους το απόγευμα της Παρασκευής.

Όπως είπε στην κατάθεση του ο 30χρονος δολοφόνος κατά την διάρκεια του τσακωμού, κατά λάθος σήκωσε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου και να φτάσει κοντά στο χείλος του γκρεμού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία όταν η 26χρονη βγήκε έντρομη από το όχημα την ακολούθησε σε απόκρημνο σημείο, όπου διαπληκτίστηκαν και την έσπρωξε προς τη θάλασσα. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί έσπρωξε την κοπέλα, ο ίδιος αποκρίθηκε, ότι «ήταν η κακιά η ώρα» και πρόσθεσε ότι «δεν ήθελα να την σκοτώσω και δεν είχα προσχεδιάσει τίποτα».

Στη συνέχεια, o 30χρονος επέστρεψε στο όχημα πήρε το σακίδιο πλάτης όπου μέσα σε αυτό βρέθηκε και η αστυνομική του ταυτότητα, κατέβηκε στην θάλασσα από διαφορετικό σημείο, και προσέγγισε την 26χρονη.

Στη συνέχεια, όταν διαπίστωσε ότι η 26χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, έφυγε από το σημείο, εγκαταλείποντας τα προσωπικά του αντικείμενα, έως ότου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή

Το πόρισμα του ιατροδικαστή από την νεκροψία – νεκροτομή αποκάλυψε την αιτία του θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι η νεαρή κοπέλα είχε κακώσεις στα χέρια, στα πόδια και την πλάτη της, προφανώς από την πτώση της από τα βράχια, όταν την έσπρωξε ο 30χρονος σύντροφός της, στην παραλία Λυγαριά στη Φολέγανδρο.

Όπως αναφέρει μοιραία, από τα χτυπήματα, η 26χρονη δεν μπόρεσε να αντιδράσει όταν έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της από πνιγμό.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά εντοπίστηκε νεκρή, με τα ρούχα της, στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο, λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι.

Τα ευρήματα κάνουν τους Λιμενικούς από την πρώτη στιγμή να πιστεύουν ότι βρίσκονται μπροστά σε ένα στυγερό έγκλημα.

Στην παραλία που γράφτηκε ο επίλογος στη ζωή της 26χρονης, βρέθηκε σπασμένο το κολιέ που φορούσε στο λαιμό της.

Πολύ κοντά το ένα της σκουλαρίκι και πιο κάτω κηλίδες αίματος, που πιθανότατα προέρχονται από τα χτυπήματα που δέχθηκε η αδικοχαμένη κοπέλα.

Λιμενικοί και αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, θεώρησαν από την πρώτη στιγμή πως η κοπέλα δολοφονήθηκε σε κάποιο σημείο της παραλίας και στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες πέταξαν τη σορό της, στη θάλασσα για να συσκοτίσουν τη δολοφονία που διέπραξαν.

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής η κηδεία της – Την τρίτη απολογείται ο δράστης

Η μοίρα ήθελε την 26χρονη Γαρυφαλλιά να κηδευτεί ανήμερα της ονομαστικής της εορτής αφού ο άνθρωπος που ερωτεύτηκε αποφάσισε να τη σπρώξει στα βράχια με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να πέσει στη θάλασσα όπου επήλθε ο πνιγμός της σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Φολέγανδρο.

Την ώρα που η οικογένεια της 26χρονης θα κηδεύει την αγαπημένη τους κόρη, ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση θα ετοιμάζει την απολογία του κρατούμενος στη Νάξο εφόσον πήρε προθεσμία για την Τρίτη.

Πηγή


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΛΛΑΔΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr