background img
banner
banner

Δεν κρύβει την ανησυχία του για τον Παναιγιάλειο

ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΦΟΥΣΕΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΕΚ Β΄  

Ένα ατελείωτο μπαράζ συναντήσεων με ανθρώπους της νυν, αλλά και των παλαιότερων διοικήσεων, με ποδοσφαιριστές και φιλάθλους του Παναιγιάλειου, ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο αγαπητός στην πόλη μας Βασίλης Τσακιρίδης. Άκουσε και από κοντά τα δυσάρεστα, αφού και στην Κατερίνη που βρίσκεται δεν παύει να ενημερώνεται καθημερινά με τα μελανόλευκα νέα.
Με πρωτότυπες ιδέες και δράσεις στην Κατερίνη, ο διευθυντής και δάσκαλος Βασίλης Τσακιρίδης μαζί με τους μαθητές του είχαν βάλει στοίχημα να δώσουν και να στείλουν ένα μήνυμα ενότητας και συνεργασίας στον αθλητισμό και ειδικά στο ποδόσφαιρό μας που βάλλεται από παντού κι εξαιτίας της κρίσης με τον covid-19.

«Ολοι μαζί μπορούμε. Ο αθλητισμός μας ενώνει»

Πήρε τα συγχαρητήρια από τον πρόεδρο της Σουπερ Λιγκ 1 και 2, Λεωνίδα Λεουτσάκο, για την πραγματοποίηση της δράσης και της καμπάνιας , «Ολοι μαζί μπορούμε. Ο αθλητισμός μας ενώνει», φέρνοντας τα παιδιά σε επαφή με 10 επαγγελματικές ομάδες του βορείου ομίλου και ο κ. Λεουτσάκος υποσχέθηκε να είναι αρωγός σε ανάλογες δράσεις του μέλλοντος.
Για τον Παναιγιάλειο ο Βασίλης Τσακιρίδης τόνισε: «Ανησυχώ κι εγώ για την εξέλιξη που θα έχει η ομάδα σε αυτή την δύσκολη θέση που έχει περιέλθει».

Συγχάρηκε τον Ανδρέα Φουσέκη για τη νέα του συνεργασία με την ΑΕΚ, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στις αγωνιστικές συναντήσεις που θα έχει ο Πιερικός με την ΑΕΚ.
Στην φωτογραφία κρατάει μπάλα με το σήμα του Πιερικού, την οποία πρόσφερε δώρο στην «Π». Μάλιστα οι παίκτες του Πιερικού έκαναν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας μπάλα με το σήμα του Πιερικού που την έστελναν στην κερκίδα.

Ο Ανδρέας Φουσέκης από τον Παναιγιάλειο στην Παναχαϊκή και τώρα στην ΑΕΚ

Ύστερα από την 7χρονη παρουσία του στον Παναιγιάλειο, ο Ανδρέας Φουσέκης μετακόμισε στην Παναχαϊκή για τα τρία τελευταία χρόνια, στα οποία υπήρχαν και κάποια κενά στη συνεργασία του με την Πατρινή ομάδα.

Δουλεύει σταθερά αυτό που έχει σπουδάσει, προπονητής φυσικής κατάστασης, ανήσυχος πάντα για να προσθέτει καινούριες ποδοσφαιρικές γνώσεις, αποκτώντας φήμη και σεβασμό από ομάδες μεγάλων κατηγοριών.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός της πρόσκλησης από την ΑΕΚ, με την οποία συμφώνησε και ξεκινά από σήμερα στα Σπάτα τη συνεργασία του, με την επαγγελματική ομάδα Β΄.
Όπως μας τονίζει ο ίδιος: «Η επαγγελματική ομάδα Β΄της ΑΕΚ ως γνωστόν, θα λάβει μέρος μαζί με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στο πρωτάθλημα της Super League 2. Εκτός από τις μικρότερες ηλικίες, θα συμμετέχουν και ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα.»

Αντίπαλος με το αδελφό του Γιώργο

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, ο Ανδρέας Φουσέκης θα βρεθεί αντίπαλος με τον αδελφό του Γιώργο, ο οποίος μετά την Λάρισα έχει ξεκινήσει συνεργασία με την επαγγελματική ομάδα Β΄ του Παναθηναϊκού, ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Για την σύμπτωση αυτή δεν εκπλήσσεται καθόλου ο Ανδρέας, αφού στον χώρο του ποδοσφαίρου ο κόσμος πολλές φορές γίνεται μικρός και όλα μπορεί να συμβούν. Συγκεκριμένα για την «κόντρα» που θα ξεκινήσει με τον αδελφό του, μας εξηγεί: «Σίγουρα θα είναι παράξενο το συναίσθημα, να βρεθώ και πάλι αντίπαλος με τον αδελφό μου. Παλαιότερα στα παιχνίδια Παναχαϊκής – Λάρισας, τώρα ΑΕΚ Β΄ – Παναθηναϊκός Β΄. Θα είναι μέσα στις ξεχωριστές στιγμές της ποδοσφαιρικής μας πορείας και απλά δεν θα λειτουργήσουμε …αδελφικά, στα 90 λεπτά που θα βρεθούν αντίπαλες οι ομάδες μας.

«Προάγει τον αθλητισμό ο Βασίλης Τσακιρίδης»

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια με τον Παναιγιάλειο και να μην γνωρίζει τον Βασίλη Τσακιρίδη. Ο Ανδρέας Φουσέκης είχε πολλές ιστορίες να διηγηθεί με τον παράγοντα του Πιερικού, του τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση, όπως όλοι όσοι τον έχουν γνωρίσει από την καλή και υπογραμμίζει: «Χαίρομαι πολύ όταν συναντώ ανθρώπους σαν τον κύριο Βασίλη Τσακιρίδη. Είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στον Παναιγιάλειο, στον Πιερικό και στην πόλη του την Κατερίνη. Ήταν αυτός που είχε την ιδέα για την αδελφοποίηση των δυο σωματείων με τα χρώματα άσπρο και μαύρο.
Σίγουρα ο κ. Βασίλης προάγει την υγιή πλευρά του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου και μακάρι να υπήρχαν τέτοιοι άνθρωποι στις διοικήσεις των ομάδων.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr