background img
banner
banner

Νέα διεύθυνση στο Ίδρυμα Αγάπης Μέλαθρον «Ο Άγιος Χαράλαμπος»

ΑΝΕΛΑΒΕ Ο π. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας έκανε γνωστό ότι, μετά την αποχώρηση για λόγους συνταξιοδότησης του κ. Σαράντη Μουτσάτσου, Διευθυντή του Ιδρύματος Αγάπης Μέλαθρον «ο Άγιος Χαράλαμπος», τοποθετήθηκε και ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθυντή, από 1ης Σεπτεμβρίου, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Στυλιανός Καπράλος, μετά από πρόταση του Μητροπολίτη, κ. Ιερωνύμου και ομόφωνη απόφαση των μελών του Δ.Σ. του Ιδρύματος.

Ο π. Στυλιανός Καπράλος πέραν του ότι είναι ένας κληρικός αφοσιωμένος με ζήλο στο λειτουργικό και ενοριακό του έργο, προσφέρει παράλληλα και σοβαρό φιλανθρωπικό έργο. Για πολλά χρόνια (από το 2008) είναι Υπεύθυνος και  έχει αναλάβει – την οργάνωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως «Το κελάρι της Αγάπης» συνεπικουρούμενος στο έργο αυτό από την οικογένειά του!

Όπως τονίζεται από την Ιερά Μητρόπολη, ΄΄μετά ταύτα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας εκφράζει, εν πρώτοις,  τις ευγνώμονες ευχαριστίες του στον κ. Σαράντη Μουτσάτσο για την πολυετή και καρποφόρο προσφορά του και του εύχεται υγεία και γόνιμη δημιουργία στην οποιαδήποτε ενασχόληση στη ζωή του! Ακολούθως δε, εύχεται στον νέο Διευθυντή, π. Στυλιανό Καπράλο, να έχει την από Κυρίου δύναμη και τον θείο φωτισμό, ώστε να αντεπεξέλθει με επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, αναδεικνύοντας τα πνευματικά και ψυχικά του χαρίσματα προς δόξα της Εκκλησίας μας και όφελος του πάσχοντος συνανθρώπου μας!΄΄.

Ο πατήρ Στυλιανός είναι έγγαμος κληρικός, πατέρας τριών τέκνων, τελειόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΠΑ.ΠΕΙ., απόφοιτος Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών, μιλά γαλλικά. Χειρονοτήθηκε εις Διάκονον: 2003, εις πρεσβύτερον το 2004, ενώ χειροθετήθηκε εις Οικονόμον και Πρωτοπρεσβύτερον το 2011 και εις Πνευματικόν το 2013. Είναι υπεύθυνος για το «ΚΕΛΑΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» από το 2008 και εξής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr