background img
banner
banner

Επίσκεψη Χριστίνας Αλεξοπούλου στο ΕΚΑΒ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Τα γραφεία του ΕΚΑΒ 3ης Περιφέρειας στο Ρίο, επισκέφθηκε η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου και συναντήθηκε με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους. Η Αχαιή Βουλευτής εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους διασώστες και τα πληρώματα για το πολύ δύσκολο έργο τους κυρίως τους τελευταίους μήνες της πανδημίας, για την οποία όπως είπε : «Έβαλαν και βάζουν κυριολεκτικά πλάτη».

Εξήρε επίσης το έργο των διασωστών μοτοσικλετιστών, από το οποίο σώζονται ζωές στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή. Στη συνέχεια η κ. Αλεξοπούλου ξεναγήθηκε από τη Διευθύντρια του ΕΚΑΒ γιατρό Γκέλυ Κανελλοπούλου στο Κέντρο Επιχειρήσεων και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του στη διαχείριση των περιστατικών που καλείται να επέμβει καθημερινά.

Η Βουλευτής άκουσε επίσης τον υπεύθυνο γραφείου κινήσεως του ΕΚΑΒ 3ης Περιφέρειας Αλέξη Κουτσούκο να την ενημερώνει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό στην Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα και συμφώνησαν για στενότερη συνεργασία με τους εργαζόμενους, με σκοπό την προώθηση των ζητημάτων αυτών σε κυβερνητικό επίπεδο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr