background img
banner
banner

Καταγγελία του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αιγιαλείας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αιγιαλείας «Η Αγία Βαρβάρα», μέσω σχετικής ανακοίνωσης, καταγγέλλει την Περιφερειακή Σύσκεψη Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων (Πάτρας, Πάτρας ΤΣΑ, Καλαβρύτων, Πύργου, Αμαλιάδας, Ξυλοκάστρου) που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στο Αίγιο, στο Εργατικό Κέντρο, στις 10:30π.μ.

Οι λόγοι είναι γιατί, όπως αναφέρει, ΄΄η ενέργεια αυτή είναι απόφαση της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Σ.Ε.Α (Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα) άτυπο όργανο των Συνεργαζομένων Συνταξιουχικών Οργανώσεων των οποίων είναι μέλος και η ΠΟΣ –ΟΑΕΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ) στις 18-11-2021, της οποίας η διοίκηση απαρτίζεται από κομματικά άτομα τα οποία διαχειρίζονται τα θέματα της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ κυρίως με πολιτικές – κομματικές επιδιώξεις παράνομα και εντελώς με αντικαταστατικές αποφάσεις. Δυστυχώς εκμεταλλεύονται τα ουσιαστικά  προβλήματα των συνταξιούχων και προωθούν έντεχνα τα πολιτικά τους – κομματικά θέματα πραγματοποιώντας συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα στις οποίες κυριαρχούν οι κόκκινες σημαίες και οι σημαίες του ΠΑΜΕ, χρηματοδοτούμενες και από την ΠΟΣ-ΟΑΕΕ΄΄.

Το Σωματείο καλεί τα μέλη του σε αποχή, τονίζοντας τα εξής: ΄΄Σας καλούμε σε ΑΠΟΧΗ από αυτές τις συγκεντρώσεις , όπως και το Σωματείο μας, και να τις καταγγέλλετε για τους παραπάνω λόγους και ΟΧΙ ΜΟΝΟ όπως πολύ καλά εσείς γνωρίζετε. Τέλος εφιστούμε την προσοχή σας διότι στις συγκεντρώσεις αυτές υπάρχει μεγάλος κίνδυνος και μάλιστα σε κλειστούς χώρους, εν μέσω της πανδημίας COVID- 19 η οποία βρίσκεται σε έξαρση, αγνοώντας για την υγεία των συνταξιούχων, άνθρωποι της τρίτης ηλικίας με τον μεγαλύτερο κίνδυνο να κολλήσουν τον ιό και για την περαιτέρω εξάπλωσή του΄΄.

Και καταλήγει: ΄΄Οι συγκεντρώσεις αυτές, εδώ και χρόνια τώρα, δεν έχουν επιτύχει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα στα πραγματικά προβλήματα  των Συνταξιούχων. (Συντάξεις, Αναδρομικά, Υγειονομική περίθαλψη, φάρμακα, θεραπευτικός κοινωνικός τουρισμός και άλλα)΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr