background img
banner
banner

Έκοψε την πίτα του ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου

Σε ιδιαιτέρως ζεστή ατμόσφαιρα, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 στις 20:00 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Χορευτικού Συλλόγου Αιγίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των χοροδιδασκάλων.

Ο Πρόεδρος, κ. Νικολόπουλος Γιώργος έκοψε την πίτα και ευχήθηκε το 2022 να φέρει στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου αλλά και σε όλο τον κόσμο Υγεία και Ευτυχία. Ευχαρίστησε τα μέλη που στήριξαν τον Όμιλο στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση ότι κατά την τρέχουσα χρονιά θα αρθούν σταδιακά τα περιοριστικά μέτρα και ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου θα συνεχίσει την υλοποίηση του ετήσιου προγραμματισμού λειτουργίας και δράσεών του.

Επίσης, στην κοπή της πίτας παρέστησαν τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, οι χορευτές του τμήματος που έκαναν εκείνη την στιγμή μάθημα στην αίθουσα, ενώ συμπτωματικά στον χώρο του Ομίλου βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δ. Αιγιαλείας κ. Βαρδάκης Ευστράτιος, ένας από του πρώτους χορευτές του Συλλόγου το 1978, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο και την προσφορά τους στην παράδοση του τόπου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr