background img
banner
banner

Άρεσε ο Παναιγιάλειος στο ισόπαλο 3-3 με τον Αίαντα Γαστούνης στο Αίγιο | ΦΩΤΟ

Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ένα ντέρμπι πρωταθλήματος, ο Παναιγιάλειος παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένος λίγο πριν το ξεκίνημα των επίσημων αγώνων της Α΄ κατηγορίας.

Έπαιξε δυνατά και στα ίσα τον Αίαντα Γαστούνης της Γ΄ Εθνικής, άφησε ικανοποιημένους τους φιλάθλους που χειροκρότησαν την ομάδα, αλλά και κάποιες πολύ καλές ατομικές ενέργειες που στην πορεία ίσως κάνουν την διαφορά από τους άλλους αντιπάλους στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ανδρέα Καραΐνδρου 

Το διαιτητικό τρίο που αποτελούσαν οι Γιώργος Παπαδόπουλος, Σπύρος Σταυρόπουλος και Αναστάσης Παλούμπης, κράτησε ενός λεπτού σιγή πριν το εναρκτήριο λάκτισμα, προς τιμήν του Ανδρέα Καραΐνδρου, του οποίου η κηδεία είχε προηγηθεί 2.5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα του Παναιγιάλειου με τον Αίαντα Γαστούνης.

Ισοπαλία 1-1 στο α΄ ημίχρονο με χαμένο πέναλτι του Γκάτση 

Καλό ξεκίνημα είχε για μια ακόμα φορά ο Παναιγιάλειος, μόνο που χθες δεν επαναλήφθηκε το φαινόμενο που είδαμε με την Θύελλα Πάτρας.

Η ομάδα του Φίλιππου Σχοινά παρέμεινε δυνατή μέχρι το φινάλε, χωρίς να επηρεαστεί άμεσα από τις πολλές αλλαγές, τις οποίες ο προπονητής των μελανόλευκων ξεκίνησε να τις κάνει από το 50΄, αντίθετα από τον προπονητή της Γαστούνης Αλέξη Γαβριλόπουλο, που άλλαξε όλους τους παίκτες στα τελευταία λεπτά της συνάντησης.

Προηγήθηκε δυο φορές ο Αίας                                   

Στο 25΄ ο Κουλούρης άνοιξε το σκορ για την Γαστούνη, παρά τις διαμαρτυρίες των μελανόλευκων για οφσάιτ.

Ο Παναιγιάλειος ισοφάρισε 1-1 στο 38΄ με το εύστοχο πέναλτι του Γκάτση, το οποίο κέρδισε ο Παπαδόπουλος που είχε προωθηθεί από τον Τσίτσο.

Χάνει πέναλτι ο Γκάτσης 

Δόθηκε άλλη μια καλή ευκαιρία στον Γκάτση να διπλασιάσει τα προσωπικά του γκολ και να βάλει μπροστά τον Παναιγιάλειο στο 41΄. Εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Ανδρέας Σπανός από τον τερματοφύλακα Κουτρουμπή, ο οποίος αποκρούοντας διόρθωσε το λάθος του.

Ξανά προβάδισμα ο Αίας, απαντά με δυο γκολ ο Παναιγιάλειος 

Αμέσως σχεδόν με το ξεκίνημα του β΄ μέρους, ο Αίας Γαστούνης πήρε πάλι το προβάδισμα στο σκορ, αυτή τη φορά με τον Γιόχαν που διαμόρφωσε το 1-2 στο 47΄.

Γρήγορη όμως ήταν και η απάντηση των μελανόλευκων, που βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στην ισοφάριση 2-2 με τον Ανδρέα Σπανό στο 49΄, αφού πήρε την απόκρουση του τερματοφύλακα Κουτρουμπή από το διαγώνιο σουτ του Γκάτση.

Χειροκροτήθηκε ο Σπανός στο 3-2 

Με τις αλλαγές να έχουν γίνει όλες στον Παναιγιάλειο, φάνταζε αρκετά δύσκολο να φτάσει σε ένα ακόμα γκολ.

Στο παιχνίδι όμως είχε παραμείνει ο Ανδρέας Σπανός, για να σημειώσει στο 86΄ το 3-2 με σουτ μέσα από την περιοχή κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα της κερκίδας, αφού είχε με υπέροχη ατομική προσπάθεια νωρίτερα, είχε βρεθεί ξανά κοντά στο γκολ.

????????????????????????????????????

Φινάλε με 3-3 

Πριν ολοκληρωθεί το φιλικό παιχνίδι, ο Καράγιωργας στο 88΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-3, με τον Παναιγιάλειο να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις αλλά και αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Βλάχος, Μπελεζάκης, Μιχ. Σπανός, Παπαδόπουλος, Χούσα, Ανδρ. Σπανός, Κοτσόκολος, λιάτος, Μπούνας, Γκάτσης.

Στο β΄ ημίχρονο ο Φίλιππος Σχοινάς έβαλε να παίξουν όλους όσους είχε στη διάθεσή του και ήσαν οι: Μαχαίρας, Πλατυκώστας, Καραπιπέρης, Μαυρούλιας, Ροδόπουλος, Αποστολής, Τσεκούρας, Μούκας, Νικολόπουλος.

Αίας Γαστούνης: Κουτρουμπής, Φράπι, Τσίτσος, Χριστοφοράτος, Μπακατσέλος, Τσακοπιάκος, Καράγιωργας, Μάντιου, Γιόχαν, Ριτσούλι, Κουλούρης.

Στην επανάληψη έπαιξαν: Μαργαρίτης, Χατζής, Δεληγιάννης, Μουτσάι, Παπασωτηρίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr