background img
banner
banner

Επίσκεψη Μπονάνου στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής επισκέφτηκε την Τρίτη 9 Αυγούστου ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας ΠΔΕ Νικόλαο Γυφτάκη, προκειμένου να ενημερωθούν για την ετοιμότητα κατά τις ημέρες που υπάρχει πρόβλεψη από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για πολύ υψηλό ή υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς στην περιοχή.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τον υποστράτηγο Νίκο Ρουμελιώτη – Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοπ/σου, Δυτ. Ελλάδας, Νήσων, τον Αρχιπύραρχο Χριστόφορο Μπόκα – Περιφερειακό Διοικητή Δυτ. Ελλάδας, και τον Πύραρχο Βασίλειο Σολδάτο Διοικητή Π.Υ Αχαΐας. Κατά τη συζήτηση επιβεβαιώθηκε η ετοιμότητα όλων των εμπλεκομένων φορέων στην κοινή προσπάθεια για την αποτροπή επικίνδυνων φαινομένων καταστροφής από πιθανές εκδηλώσεις φωτιάς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε: «Ζητάω από όλους τους πολίτες αυτές τις ημέρες να είναι πολύ προσεκτικοί, να αποφεύγονται επιπόλαιες ενέργειες κι αν αντιληφθούν οποιαδήποτε εκδήλωση πυρκαγιάς, άμεσα να ειδοποιήσουν την πυροσβεστική. Είμαστε περήφανοι για το σώμα των πυροσβεστών και την επιχειρησιακή τους δεινότητα».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr