background img
banner
banner

Πρωτιές για Βηθλεέμ Σαπίου και Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου

ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Νέες διακρίσεις για δρομείς του Αθηνόδωρου σε δύο διαφορετικούς αγώνες που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, στον ημιορεινό αγώνα στην Ορεινή Ναυπακτία, 24 χλμ., μετείχαν η Βηθλεέμ Σαπίου, ο Παναγιώτης Αρβανίτης και ο Αντώνης Πέππας. Εκτός από τη Βηθλεέμ Σαπίου που ήταν η νικήτρια του αγώνα, στο βάθρο βρέθηκε και ο Παναγιώτης Αρβανίτης που τερμάτισε 2ος στην ηλικιακή του κατηγορία.

Με σύνθημα “μια εμπειρία που αξίζει να ζήσετε” η περιβαλλοντική οργάνωση Πράσινο+Μπλέ, ο Δήμος Ναυπακτίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συνδιοργάνωσαν με επιτυχία τους αγώνες την Κυριακή 28 Αυγούστου στην Άνω Χώρα Ορεινής Ναυπακτίας. Οι δρομείς έτρεξαν σε υπέροχα δασικά μονοπάτια απολαμβάνοντας τη φύση, στα 1.100 μέτρα υψόμετρο, σε χαμηλές θερμοκρασίες και με ασφάλεια.

Επίσης στο Κιάτο στον “2ο Κλεισθένειο νυχτερινό δρόμο” συμμετείχαν τα αδέλφια Μαρίνα Παπακωνσταντίνου και Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου. Ο Παναγιώτης συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς ανέβηκε για μια ακόμη φορά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο «Κλεισθένειος» (προς τιμήν του Σικυώνιου Πολιτικού και Ολυμπιονίκη Κλεισθένη) νυχτερινός αγώνας δρόμου διεξήχθη στις 27 Αυγούστου 2022 στους παραλιακούς δρόμους της πόλης.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να τρέξουν τις αποστάσεις των 2,5 ,5 και 10 χιλιομέτρων αλλά και να απολαύσουν την θέα της θάλασσας, ξεκινώντας από την πλατεία του Κιάτου και αφού διέσχισαν όλη την παραλιακή ζώνη τερμάτισαν πάλι στην πλατεία .

Αγιασμός στις 2 Σεπτεμβρίου

Η έναρξη των προπονήσεων του Αθηνόδωρου καθώς και ο αγιασμός θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό στάδιο Αιγίου. Στον απόηχο της πιο επιτυχημένης αγωνιστικά χρονιάς όπου ο σύλλογος είχε την εξαιρετική τιμή της συμμετοχής αθλητών του σε διεθνείς αγώνες (παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20, παγκόσμιοι σχολικοί αγώνες, πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18, βαλκανικό πρωτάθλημα Κ18 και βαλκανικό πρωτάθλημα Κ20).


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr