background img
banner
banner

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση στον Α.Ο. Αιγιαλέων

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΕΖΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα και αισιοδοξία για τα τη νέα σεζόν της Pre League Ανδρών, όπου η ομάδα βόλει του Α.Ο. Αιγιαλέων θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό του Πανεπιστημίου Πατρών ο καθιερωμένος αγιασμός του συλλόγου. Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας
Παρουσία όλων των αθλητών, τεχνικού επιτελείου και των μελών της διοίκησης ο πατήρ Χρήστος Παπαχρυσανθάκης τέλεσε τον αγιασμό και ευχήθηκε υγεία και νίκες στο άκρως ανταγωνιστικό και απαιτητικό φετινό πρωτάθλημα. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Ηλιόπουλος καλωσόρισε θερμά τόσο τα φετινά αποκτήματα, όσο και τους πρωταγωνιστές της περυσινής σεζόν και ευχήθηκε σε όλους μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και με επιτυχίες για την ομάδα.

Στη συνέχεια πήραν τον λόγο ο προπονητής Παναγιώτης Παπαδόπουλος και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Ρουμελιώτης μιλώντας για περίπου 15 λεπτά στους παίκτες πριν βγουν στο παρκέ για την πρώτη προπόνηση. Το κλειστό γυμναστήριο Πατρών είναι ένα από τα τρία γήπεδα που χρησιμοποιεί η ομάδα για τις προπονήσεις της, για ευνόητους λόγους, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των αθλητών κατάγονται από την Πάτρα. Τα υπόλοιπα δύο είναι το κλειστό των Καμαρών και φυσικά αυτό του Αιγίου το οποίο χρησιμοποιεί και ως έδρα στο πρωτάθλημα.

Τέσσερις μεταγραφές στα τελευταία 24ωρα!

Μεταγραφικός… πυρετός τις τελευταίες ημέρες στον Α.Ο. Αιγιαλέων με τη διοίκηση να ανακοινώνει τέσσερις νέες προσθήκες στο ρόστερ. Πρόκειται για τον διαγώνιο Ανδρέα Κάββουρα ο οποίος βλέπει τον κόσμο από τα 2 μέτρα και 2 εκατοστά, είναι 24 ετών και έχει ήδη αγωνιστεί στη γαλλική Orange, στην ΕΑΠ, το Φοίνικα Σύρου, τον Άρη Θεσσαλονίκης, το Μίλωνα αλλά και τον Μακεδονικό. Τον 22χρονο λίμπερο Μαρτίνο Αλιάι που έχει ύψος 1.75 και έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιάδα και Απόλλωνα. Τον κεντρικό Θοδωρή Μαρούλα, 24 ετών, με 1,89 ύψος που έχει και εκείνος θητεύσει σε πατρινές ομάδες όπως ο Ερμής και ο Απόλλων και τον 23χρονο κεντρικό μπλοκέρ Δημήτρη Τσιχλιά. Με 1.94 ύψος, πριν φορέσει τη φανέλα με το λιοντάρι του Αιγίου, έχει αγωνιστεί στις πατρινές ομάδες του Απόλλωνα και της Ολυμπιάδας. Η ομάδα τους καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr