background img
banner
banner

Η ΑΕΚ 2-0 φιλική νίκη την Θύελλα στα Καλάβρυτα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΣΚΕΠΑΣΤΟ

Αυτή τη φορά γηπεδούχος στο μεταξύ τους φιλικό ήταν η ΑΕ Καλαβρύτων, αφού είχε προηγηθεί το παιχνίδι των δυο ομάδων στο γήπεδο Πλαστήρα. Η φιλική συνάντηση των δυο εκπροσώπων της περιοχής μας στην Β΄ κατηγορία, είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, αλλά μεταφέρθηκε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου. Αποτέλεσμα ήταν να υπάρχουν αρκετές εκατέρωθεν απουσίες, γεγονός που δεν ενόχλησε ιδιαίτερα τους δυο προπονητές Κωστή Βλάχο και Κυριάκο Αθανασίου αντίστοιχα.

Μάλιστα τους δόθηκε η ευκαιρία να τσεκάρουν διαφορετικά σχήματα και πρόσωπα και να καταλήξουν στα δικά τους συμπεράσματα. Η Θύελλα προσπάθησε να διατηρήσει μια ανούσια κατοχή, αφού δεν είχε καλά τελειώματα και καλές φάσεις στην περιοχή του τερματοφύλακα Παπαδημητρόπουλου.

Καλά στημένη η γηπεδούχος ΑΕ Καλαβρύτων, σημείωσε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-0.

Σταύρος Τσαβαλάς και Κουτρουμάνης τα γκολ

Στο 25΄ έγινε το 1-0 από τον Σταύρο Τσαβαλά, ο οποίος ύστερα από την κάθετη του Παπαδόπουλου βρέθηκε απέναντι στον Γκανατσούλα και πλάσαρε πάνω από το σώμα του εξερχόμενου τερματοφύλακα.

Το 2-0 από τον Κουτρουμάνη στο 71΄, αφού είχε προηγηθεί κάθετη του Ντάτσι στον Σκιαδά και ασίστ του τελευταίου στον σκόρερ.

ΑΕ Καλαβρύτων: Παπαδημητρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κέφα, Παπαγεωργίου, Βλάχος, Αλεξόπουλος, Σκιαδάς, Στ. Τσαβαλάς, Ντάτσι, Γκλαβάς, Κουτρουμάνης.
Στην επανάληψη μπήκαν οι αλλαγές: Γ. Τσαβαλάς, Φλογεράς, Σαλάι, Καυγάς

Θύελλα Αιγίου: Γκανατσούλας, Βελ. Νικολακόπουλος, Μαρδάς, Αθανασίου, Κάσα, Αποστολόπουλος, Κ. Θεοφανόπουλος, Μουρτίκας, Παντ. Διαμαντόπουλος, Δ. Καραΐνδρος, Μυλωνάς.
Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Τσέλα, Τσάκαλος, Ν. Νικολακόπουλος

Παραδίδεται την Τρίτη ο χλοοτάπητας Σκεπαστού

Όπως ανακοινώθηκε από τον εργολάβο της κατασκευαστικής εταιρίας που έχει αναλάβει την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Σκεπαστού Καλαβρύτων, το έργο θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου. Θα χρειαστεί να μην πατηθεί προληπτικά για 4 περίπου μέρες, οπότε από την ερχόμενη βδομάδα θα είναι στην διάθεση των ομάδων Σκεπαστού και ΑΕ Καλαβρύτων.

Την άνοιξη η εγκατάσταση του ταρτάν στο γήπεδο Καλαβρύτων

Δεν ξεκίνησε η τοποθέτηση του ταρτάν στα πέριξ του αγωνιστικού χώρου των Καλαβρύτων και πλέον τώρα είναι αργά αφού η γηπεδούχος ΑΕΚ έχει ανάγκη της χρήσης του αγωνιστικού χώρου για τις προπονήσεις και τα επίσημα παιχνίδια που πλησιάζουν. Όπως μας πληροφόρησε η διοίκηση των Καλαβρύτων, το έργο θα ξεκινήσει από την ερχόμενη άνοιξη, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Την Τετάρτη το επόμενο φιλικό της ΑΕ Καλαβρύτων

Συνεχίζονται τα φιλικά για την ομάδα του Κωστή Βλάχου. Επόμενο παιχνίδι μεθαύριο Τετάρτη στην Τέμενη με τον γηπεδούχο Αστέρα.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr