background img
banner
banner

Καθυστερεί το πρωτάθλημα πάμε για νέο μπαράζ φιλικών

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Παράταση παίρνουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, παράταση ετοιμάζεται και στα φιλικά παιχνίδια. Τα σωματεία τέθηκαν εκτός προγραμματισμού ύστερα από την αναστολή των πρωταθλημάτων τους, υποχρεώνοντας τους προπονητές να ξεκινήσουν ένα δεύτερο κύκλο προετοιμασίας, για να διατηρήσουν την καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, αναζητώντας επίσης αντιπάλους για νέα φιλικά.

Όσα πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν ήδη προγραμματιστεί και πρόσφεραν ευκαιρίες σε παίκτες να πάρουν περισσότερα λεπτά αγώνα, προπονητές να εξακολουθήσουν την εξαγωγή συμπερασμάτων, φιλάθλους να πάρουν μια πρώτη γεύση από τα επίσημα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Επικράτησε 4-3 η Αιγείρα / Ακράτα στο φιλικό της Λυκοποριάς

Μπροστά στο σκορ 2-1 από το ημίχρονο, η Αιγείρα / Ακράτα κατέκτησε την φιλική νίκη στο γήπεδο της Λυκοποριάς με 4-3.
Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν 2-4, για να μειώσουν λίγο πριν το φινάλε σε 3-4.
Για την ομάδα του Λεωνίδα Κατσαρέλια δυο γκολ σημείωσε ο Τσάτος και από ένα οι Μαγγίνας, Καλούδης.
Αιγείρα / Ακράτα: Βίλλιος, Βαφειάδης, Σταυρόπουλος, Μαγγίνας, Αλέφαντος, Παπαχριστόπουλος, Οικονόμου, Καλέλλης, Τσάτος, Γκοτσόπουλος, Καλούδης. Μητρόπουλος, Κιαχόπουλος, Μαλλής, Μπούρδος.

Ο Απόλλων 2-1 την ΑΕ Αιγίου στο γήπεδο Πλαστήρα

Ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που διαθέτουν αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, διεξήχθη στο γήπεδο Πλαστήρα η γηπεδούχος ΑΕ Αιγίου και ο Απόλλων Αιγίου που διαθέτει ένα πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας, πρόσφεραν όμορφο θέαμα, φάσεις και γκολ στις αντίπαλες εστίες.
Ο Απόλλων προηγήθηκε στο ημίχρονο με τον Παπασούλη που πήρε το ριμπάουν από το δοκάρι του Θεοδωρακόπουλου, με τον τελευταίο να διαμορφώνει το 0-2 από την κάθετη πάσα του Χριστόπουλου.

Η ΑΕ Αιγίου μείωσε στο τελικό 1-2 με τον Κόλα να σκοράρει ύστερα από κόρνερ του Μαραυγάκη.

ΑΕ Αιγίου: Μερκούρης, Μεντζελόπουλος, Μαραυγάκης, Μπάσα, Κόλα, Ερ. Αϊντίν, Ψηλός, Α. Αϊντίν, Μπούζι, Κ. Δημόπουλος, Πολίτης.
Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Νικολόπουλος, Νύχτης, Λιάκος, Κωστόπουλος, Σωτηρόπουλος
Απόλλων: Βουλιέρης, Κατσαρός, Σανδραβέλης, Ραυτόπουλος, Αγγελόπουλος, Τσαμολιάς, Τίτο, Χριστόπουλος, Παπασούλης, Δημόπουλος, Θεοδωρακόπουλος.
Στο β΄ μέρος έπαιξαν: Τζουλιάνο, Παλαιολογόπουλος, Μητσόπουλος

Με κόσμο το φιλικό στα Καλάβρυτα η ΑΕΚ 1-0 τον Αστέρα

Αυτό που ευχαριστεί ιδιαίτερα φέτος την διοίκηση και την ομάδα των Καλαβρύτων, είναι η μεγάλη προσέλευση φιλάθλων στα φιλικά. Κάτι ανάλογο συνέβη και στοφιλικό, στο οποίο η ΑΕ Καλαβρύτων επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τέμενης. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο φινάλε του α’ ημιχρόνου ύστερα από ομαδική προσπάθεια και χειροκροτήθηκε. Η φάση ξεκίνησε από τον Σαλάι, στη συνέχεια στον Κέφα και τον Καλαμαρά και τέλος στον σκόρερ Γκλαβά, που έστειλε την μπάλα στην συμβολή των δοκών του τερματοφύλακα Μπαλαφούτη.

ΑΕ Καλαβρύτων: Λέσης, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Σαλάι, Γκλαβάς, Αλεξόπουλος, Μητρόπουλος, Καλαμαράς, Κέφα, Ασπρούκος, Γ. Τσαβαλάς
Στην επανάληψη έπαιξαν: Κανελλόπουλος, Κουτρουμάνης, Καυγάς, Παπαβραμόπουλος.

Αστέρας Τέμενης: Μπαλαφούτης, Βαγγελάτος, Ραμπαβίλας, Οικονομόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Όρσι, Κουτρουμπίνας, Νικολακόπουλος, Μανίκας, Γιαννόπουλος, Γκιόκα.
Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Δαλιάνης, Μαυρούλιας, Παγιός, Ζαφειρόπουλος, Ξενόφως, Καμπούρης

Η Άβυθος 1-0 στις Καμάρες τον Αχιλλέα

Με στημένη φάση στο β΄ ημίχρονο η Άβυθος έφτασε στο γκολ της νίκης με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής από τον Παναγιώτη Μητρόπουλο.
Οι γηπεδούχοι στάθηκαν στις απουσίες που είχαν: Νγκέλα, Λαλιώτης, Καραμπούλας.
Αχιλλέας: Ψαριάδης, Παπασπυρόπουλος, Ντακούλιας, Ιατρόπουλος, Ρόζος, Ασημακόπουλος, Κανάγιας, Κόκλας, Σακκάς, Γαβαλάς, Κόγκος.
Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Σωτηρόπουλος, Μακρυγιαννάκης,
Άβυθος: Παναγιωτόπουλος, Φιλιππάτος, Βλαχοσωτήρος, Βαγενάς, Παπαδιονυσίου, Μπιρμπίλης, Μιχαλόπουλος, Ευθυμίου, Μητρόπουλος, Σταματόπουλος, Κλουκινιώτης
Στο β΄ μέρος έπαιξαν: Χριστόπουλος, Σκανδάμης, Λελούδας, Γκιόκας, Μουντής.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr