background img
banner
banner

Μήνυμα του Δημάρχου Καλαβρύτων με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Κάθε νέα σχολική χρονιά σηματοδοτεί μια νέα αφετηρία, ένα νέο δημιουργικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης.

Ένα ταξίδι που και φέτος ξεκινά με αισιοδοξία, με δύναμη, ελπίδα και πολλά όνειρα. Και με σκοπό οι μαθητές μας ν’ αποκτήσουν γνώσεις, δεξιότητες και εφόδια για το μέλλον τους.
Αυτή τη χρονιά, μαθητές και εκπαιδευτικοί ξεκινούν μακριά απ’ τα προβλήματα και τους περιορισμούς που ανέκυψαν εξαιτίας της πανδημίας. Τα σχολεία ανοίγουν σε συνθήκες ομαλότητας, με την ευχή και την προσδοκία όλων μας η επιδημιολογική εικόνα των επόμενων μηνών να μην παρουσιάσει σημάδια επιδείνωσης ώστε να μην ανατραπεί, με κανέναν τρόπο, η κανονικότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Ο Δήμος Καλαβρύτων, με την πολύτιμη συνεργασία και συμβολή των Σχολικών Επιτροπών, όλο το προηγούμενο διάστημα φρόντισε για την λειτουργική ετοιμότητα, την καθαριότητα και ασφάλεια των σχολικών μονάδων, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Θέλω, λοιπόν, να ευχηθώ στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου Καλαβρύτων, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, καλή, γόνιμη και εποικοδομητική χρονιά, με υγεία για όλους, δύναμη, πίστη και καλή πρόοδο στα παιδιά μας και ευόδωση όλων των στόχων τους».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr