background img
banner
banner

Στο 7ο κύπελο Δύμης “ΦΑΝΗΣ ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ” ο Κεραυνός

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από την ημέρα που ο Φάνης Κολλιόπουλος “έφυγε” τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας απεβίωσε σε ηλικία 37 ετών, ύστερα από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο Φάνης Κολλιόπουλος είχε φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Κεραυνού Αιγίου επί σειρά ετών φτάνοντας να αγωνιστεί μέχρι την Α2 Εθνική και ακόμη, της Ολυμπιάδας Πατρών, της Παναχαϊκής, της Νίκης Προαστίου, της ΕΑΠ, του Κόροιβου Αμαλιάδας και του Πατρέα. Ξεκίνησε την καριέρα του από το Σκαγιοπούλειο.

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2010 και ασχολήθηκε με την προπονητική, αρχικά στην ΕΑΠ κι εν συνεχεία στα τμήματα υποδομής της Ολυμπιάδας και στην ανδρική ομάδα της Α.Ε. Λεχαινών.

Ήταν, παράλληλα, γνωστός για την έντονη δράση του κατά την περίοδο του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ο Α.Ο. Δύμης τιμώντας τη μνήμη του διοργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για 7η χρονιά το κύπελο Δύμης “ΦΑΝΗΣ ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ” από το οποίο φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει ο αγαπημένος του Κεραυνός που ήταν η πρώτη ομάδα που τιμησε τη μνήμη του το 2014, σε τουρνουά που είχε γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Σάββατο 24/09
17:30 Κεραυνός Αιγίου – Ολυμπιάδα Πατρών
19:30 Α.Ο. Δύμης ‘07 – Ε.Α.Πατρών
Κυριακή 25/09
17:30 Μικρός τελικός
19:30 Διαγωνισμός τριπόντων
20:00 Μεγάλος τελικός
Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων (ΟΤΑΔ).


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr