background img
banner
banner

Η Σφήκα Αμαλιάδας αποσύρθηκε και από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΑΚΡΑΤΑ, ΕΦΑ Ή ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν όλο το καλοκαίρι επιβεβαιώθηκαν έστω και την τελευταία στιγμή. Η Σφήκα Αμαλιάδας μετά το κύπελλο αποσύρθηκε και από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. «Πρόθεση μας είναι πλέον να συμμετάσχουμε στην Α2 ή στη Β’ Κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η βασιζόμενοι κυρίως σε παιδιά από τα τμήματα υποδομής», τόνισε ο προπονητής Βασίλης Νιπεργιάλης (φωτό) , που σημαίνει ότι στην πρώτη περίπτωση θα βρεθεί αντίπαλος της Ακράτας και της ΕΦΑ και στη δεύτερη, της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου. Να σημειωθεί, ότι η αποχώρηση δεν επηρεάζει τον καταρτισμό του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής καθώς δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για να καλυφθεί η θέση. Αν είχε συμβεί νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, είναι βέβαιο ότι από την ΕΟΚ θα καλούσε στη θέση της τον Κεραυνό Αιγίου ως πρώτο επιλαχόντα από το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

“Επιστροφή στο μπάσκετ που αγαπήσαμε ! Μετά από ώριμη σκέψη και αφού εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια συνεννόησης με συντελεστές που αποτελούν μια ομάδα μπάσκετ και αφού ζυγίστηκαν συμπεριφορές “εντός των τειχών “ πήραμε την απόφαση να κάνουμε ολική επιστροφή στο μπάσκετ που αγαπήσαμε με νεαρούς αθλητές που χαίρονται να παίζουν στα παρκέ μη ρισκάροντας οποιαδήποτε αγωνιστική και οικονομική αφερεγγυότητα στον δύσκολο χειμώνα που έρχεται .

Εννοείται ότι έχουν εξοφληθεί όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις της λειτουργίας του συλλόγου προς αθλητές και τρίτους όλα αυτά τα χρόνια , εκτός μόνο δυο αθλητών , των οποίων το υπόλοιπο ανέρχεται σε ποσό κάτω του 5% του συνολικού φετινού μπάτζετ, που βρίσκονται σε ρύθμιση και η εξόφληση τους θα γίνει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα . Η ομάδα μας βρίσκεται σε συνεννόηση με την οικεία ένωση να αποφασιστεί σε ποια τοπική κατηγορία θα αγωνιστεί”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο σύλλογος της Αμαλιάδας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr