background img
banner
banner

Με αγωνιστική διάθεση ο Λάμπης Παπαδόπουλος στη Γ.Σ. της Ομοσπονδίας

ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΣΚΗΣΗ ΠΙΕΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ

Στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Ν.Δ. Ελλάδος και Ιονίων Νήσων, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 22 – 23 Οκτωβρίου στην Πάτρα, συμμετείχε το μέλος του Δ.Σ. Λάμπης Παπαδόπουλος. Κατά τη διάρκειά της εγκρίθηκε ο οικονομικός -διοικητικός απολογισμός ενώ από πλευράς διοίκησης Ομοσπονδίας και ομιλητών, μεταφέρθηκαν οι θέσεις των εμπόρων, ζητώντας ταυτόχρονα απαντήσεις για το τι μέλει γενέσθαι για το εμπόριο που έχει περιέλθει σε δεινή θέση.

Την πρώτη μέρα, ο κ. Παπαδόπουλος, στο περιθώριο της συνέλευσης, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Φωκίωνα Ζαΐμη και τον περιφερειακό σύμβουλο και υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Γιώργο Ρώρο.
Στην τοποθέτησή του και με την ιδιότητα του γ΄ αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας, τη δεύτερη μέρα, ο κ. Παπαδόπουλος στάθηκε σε δύο άξονες: Στα προβλήματα του εμπορικού κόσμου αλλά και στον ρόλο της Ομοσπονδίας.

Τι ανέφερε στην ομιλία του

Όπως είπε, ΄΄τα προβλήματα είναι κοινά για όλους και δεν έχουν «χρώματα». Είναι το πρώτο αυταπόδεικτο γεγονός. Το γνωρίζουμε όλοι. Όσο κι αν θέλουν να μας επιβάλουν το εγγλέζικο σύστημα του «διαίρει και βασίλευε», η βάση το γνωρίζει ότι τα προβλήματα είναι κοινά. Όλοι έχουμε μικρά μαγαζιά με βάση τα ελληνικά δεδομένα, άρα βρισκόμαστε στο ίδιο καζάνι΄΄. Για τον δεύτερο «άξονα», ανέφερε: ΄΄Η Ομοσπονδία, κατά γενική ομολογία, είναι από τις πιο δραστήριες και παράγει έργο. Εμείς με αυτές τις δυνάμεις που έχουμε, από πόλη σε πόλη που κάνουμε τα συμβούλιά μας και βλέπουμε τα κατά τόπους προβλήματα, που αφήνουμε τους εμπόρους να τα αναδείξουν και τα συνοψίζουμε μεταφέροντάς τα στους κατά τόπους βουλευτές και την τοπική αυτοδιοίκηση, ασκούμε πίεση ώστε να ληφθεί μέριμνα. Διότι οι έμποροι, τα μικρομάγαζα και η επιχειρηματικότητα έχουν φωνή και πρέπει να εισακούονται. Οι πολιτικοί πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν είμαστε η ψήφος που θα τους γεμίσει το καλάθι. Πρέπει να τους μεταφέρουμε το μήνυμα ότι οι εκλογές του χρόνου θα μας βρουν πολύ αυστηρούς απέναντί τους΄΄. Και κατέληξε: ΄΄Η πίεση είναι το μόνο μέσο που έχουμε, ξέρω ότι είναι δύσκολο να ξεσηκωθεί ο κόσμος, όμως δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω, οφείλουμε να συνεχίσουμε δυναμικά τον αγώνα μας΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr