background img
banner
banner

Η ισχύς εν τη ενώσει στην Ανδρέου Λόντου

ΜΑΘΗΜΑΤΑ… ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ – ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΗΡΘΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ

Παράδειγμα προς μίμηση θα μπορούσαν να αποτελέσουν οι καταστηματάρχες της οδού Ανδρέου Λόντου, οι οποίοι συνεργάζονται, καινοτομούν και κερδίζουν τις εντυπώσεις. Όλοι μαζί, επιμελήθηκαν τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο πάνω από το τμήμα της οδού που ξεκινά από τη Μητροπόλεως, φιλοδοξώντας να βάλουν τη δική τους «πινελιά» στην εορταστική εικόνα της πόλης, ανταμείβοντας έτσι τον κόσμο και δίνοντάς του κίνητρο να κάνει στέκι του το σημείο αυτό της πόλης.

Κάθε εποχή και μία έκπληξη από τους πρωτοποριακούς επαγγελματίες που παραδίδουν… μαθήματα συνεργασίας για το καλό όλων. Μετά τα κοινά χάπενιγκς, τα πάρτι, τους αγώνες αλλά και τις δημοφιλείς ομπρέλες, ήρθαν τα κόκκινα χριστουγεννιάτικα να δώσουν χρώμα και φως, σε μία πόλη που αποζητά τη λάμψη των Χριστουγέννων όσο ποτέ άλλοτε.

Ποιοι συνεργάστηκαν

Τα καταστήματα που συμμετέχουν στην καινούρια όψη της οδού Ανδρέου Λόντου είναι τα ίδια που είχαν προβεί στην καινοτομία με τις ομπρέλες.
Τα μαγαζιά αυτά είναι τα: Glam and Plan, Νίκος Μεντζελόπουλος Fashion, Κοσμήματα Αράμ, Symbolo, Energy line Φακός – Χριστόπουλος, café Μποτίλια, Five, Baby love, Hair Saloon Rania και Coboo Book Shop Cafe.

Η νέα παρέμβαση του στολισμού έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου, διήρκεσε περίπου 6 ώρες αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, καθώς απομένουν κάποιες λίγες τεχνικές παρεμβάσεις ηλεκτρολογικού υλικού. Τα “φώτα” πρόκειται να ανάψουν και επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα ολοκληρωθεί η απαραίτητη ηλεκτρολογική εγκατάσταση που απομένει να γίνει, ενώ τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια που θα δώσουν έναν ξεχωριστό “τόνο” στον δρόμο, θα παραμείνουν μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου περίπου. Να σημειωθεί ότι, στη συγκεκριμένη δράση, οι καταστηματάρχες “έβαλαν” προσωπική εργασία.

Το συνολικό κόστος για την εν λόγω εγκατάσταση, το ανέλαβαν εξ ολοκλήρου τα καταστήματα της “γειτονιάς”, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την άψογη συνεργασία που έχουν μεταξύ τους οι επιχειρηματίες και το καλό κλίμα που επικρατεί, καθώς πρωτίστως, είναι φίλοι μεταξύ τους!

Το κίνητρο, ο σκοπός και το όμορφο αποτέλεσμα

Μιλώντας στο protionline.gr η ιδιοκτήτρια του Coboo Book Shop Cafe, Κρίνη Μακρή και απαντώντας στην ερώτηση “που οφείλεται η κοινή προσπάθεια και η καλή έμπνευση που έχετε” δήλωσε: ΄΄Το παν στην περίπτωσή μας είναι η καλή γειτονία. Όλοι οι επιχειρηματίες που δουλεύουμε σε αυτό το σημείο, αγαπάμε τον δρόμο μας και φροντίζουμε να το αποδείξουμε με την πρώτη ευκαιρία! Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που στολίζουμε τα καταστήματά μας και τον περιβάλλοντα χώρο.

Νομίζω ότι τέτοιες ανάλογες παρεμβάσεις, τις χαίρεται και ο κόσμος μαζί με εμάς. Ελπίζω σύντομα και άλλοι επιχειρηματίες από άλλους κεντρικούς δρόμους της αγοράς, να κάνουν κάτι ανάλογο. Εξάλλου, το νόημα δεν είναι να δώσουμε και εμείς μία ευχάριστη “νότα” στις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς; Αυτό ακριβώς θελήσαμε, αυτό κάνουμε! Ούτως ή άλλως, το ιστορικό κέντρο της πόλης είναι το πιο όμορφο κομμάτι του Αιγίου΄΄.

Να επισημανθεί ότι, οι καταστηματάρχες δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα “επανέλθουν” οι ομπρέλες μετά τις γιορτές, ενώ δεν αποκλείεται να προβούν σε άλλη παρέμβαση, πρωτοποριακής “υφής” και αυτή την φορά. Όπως ακριβώς τους αρμόζει!


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr