background img
banner
banner

Το Σάββατο στο κλειστό του Αιγίου η πρεμιέρα για τον Α.Ο. Αιγιαλέων

ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟ

Ξεκινάει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου το πρωτάθλημα βόλεϊ της preleague των Ανδρών, στο οποίο θα πάρει και πάλι μέρος ο Α.Ο. Αιγιαλέων, ως ο μοναδικός εκπρόσωπος της Αχαϊας στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ. Η σημαντική αλλαγή σε σχέση με την αγωνιστική περίοδο 2021-22, είναι ότι θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο με τη συμμετοχή 10 ομάδων από όλη την Ελλάδα, γεγονός που σίγουρα θα επιφέρει μεγαλύτερα έξοδα στα σωματεία λόγω των μακρινών μετακινήσεων, ενώ αγωνιστικά θα είναι πιο ανταγωνιστικό και με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Συμμετέχουν η ΑΕΚ, ο ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ, ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ο ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80, ο ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ, ο ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ, ο ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ, ο ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ο ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ, ενώ αποχώρησε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ και έτσι, κάθε αγωνιστική μία ομάδα θα έχει ρεπό.

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα

Ένας παλιός του γνώριμος, ο Πανερυθραϊκός, θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της αιγιώτικης ομάδας στη μεθαυριανή πρεμιέρα, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου και θα ξεκινήσει στις 19.00. Με οκτώ νέα πρόσωπα στο ρόστερ, ο ΑΟ. Αιγιαλέων θα εμφανιστεί διαφορετικός φέτος, αλλά και αρκετά ισχυρός, ίσως περισσότερο από την περυσινή χρονιά. Επέστρεψαν οι Γιάννης Λιβαθηνός (πασαδόρος),Βασίλης Κανάς (διαγώνιος), ενώ αποκτήθηκαν και οι Βασίλης Ηλιόπουλος (πασαδόρος/λίμπερο), Ανδρέας Κάβουρας (διαγώνιος), Μαρτίνο Αλιάι (λίμπερο), Δημήτρης Τσιχλιάς (κεντρικός), Θεόδωρος Μαρούλας (κεντρικός), Λευτέρης Δρακόπουλος (ακραίος).

Στην είσοδο του γηπέδου, θα διατίθενται εκτός από τους λαχνούς για το ηλεκτρικό ποδήλατο προσφορά της Ideal Bikes, και οι κάρτες διαρκείας, με την επίδειξη της οποίας σε κάθε εντός έδρας αγώνα κάθε φίλαθλος θα δικαιούται έναν δωρεάν λαχνό, ώστε να μπαίνει στην κλήρωση για τρία σούπερ δώρα, προσφορά τοπικών εμπορικών καταστημάτων!
Οι εν λόγω λαχνοί θα διατίθενται και ανεξάρτητα από την κάρτα διαρκείας, στα δυο ευρώ ο ένας! Τρεις τυχεροί σε ΚΑΘΕ εντός έδρας αγωνιστική.

Ποιος είναι ο Πανερυθραϊκός

Το τμήμα βόλευ του Πανερυθραϊκού ιδρύθηκε το 1977 και πρωτεργάτες του ήταν οι Μιχάλης Χατζηπέρρος, Κώστας Βακάκης και Αντώνης Γουρουντής. Έδρα του είναι το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ερυθραίας «Στέλιος Καλαϊτζής», χωρητικότητας 300 θεατών.

Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του συλλόγου είναι από τα πλέον αναγνωρισμένα και καταξιωμένα σωματεία στην Ελλάδα, το οποίο έχει διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο την πόλη της Νέας Ερυθραίας στο πανελλήνιο, με αποκορύφωμα την συμμετοχή στο πρωτάθλημα Α1 την αγωνιστική χρονιά 2005-2006.

Το ρόστερ

1. Γιάννης Μάμαλης ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ
2. Γιώργος Κατσαούνης ΠΑΣΑΣΟΡΟΣ
3. Δημήτρης Τσικάτος ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ
4. Παναγιώτης Σουσούνης ΛΙΜΠΕΡΟ
6. Νίκος Κράτσης ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ
7. Γιάννης Αλεξίου ΑΚΡΑΙΟΣ
8. Τριαντάφυλλος Ρεστέμης ΑΚΡΑΙΟΣ
9. Κωνσταντίνος Παύλου ΑΚΡΑΙΟΣ
12. Γιάννης Τασάκος ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ
13. Κωνσταντίνος Τσαραμίγκος ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ
15. Μάνος Καλλιμάνης ΑΚΡΑΙΟΣ
16. Γιώργος Γιαννόπουλος ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ
18. Θεόδωρος Δορδοκίδης ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ
20. Λευτέρης Φωλιάς ΛΙΜΠΕΡΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Μιχάλης Χατζηπέρος

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

ΑΣ Κέρκης – ΑΟ Καλαμάτα 80
ΑΣ Άρης – ΟΠΑΘ Περσέας
ΑΟ Αιγιαλέων – ΑΣ Πανερυθραϊκός
ΑΕΚ Αθηνών – ΝΓΣΘ Ηρακλής
ΡΕΠΟ – ΑΟ Φλοίσβος


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr