background img
banner
banner

Ένα όμορφο θέαμα στην είσοδο των Μελισσίων!

Ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΣΤΟΛΙΣΕ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΦΑΤΝΗ

Στο κλίμα των γιορτών έβαλε ντόπιους και επισκέπτες ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων «Η Μέλισσα», προχωρώντας σε στολισμό ενός ιδιαιτέρως εντυπωσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου στην είσοδο του χωριού (στάση), αλλά και μίας χειροποίητης φάτνης που απέσπασε τα καλύτερα σχόλια.

Η φωταγώγηση έγινε σε κλίμα χαράς, το απόγευμα του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου, ενώ τα εντυπωσιακά βεγγαλικά έκαναν… τη νύχτα μέρα, κάνοντας το κλίμα ακόμη πιο εορταστικό! Μετά από αρκετές μέρες προετοιμασίας, το αποτέλεσμα ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους που ξέσπασαν σε χειροκροτήματα χαράς!

Από τον Σύλλογο τονίζονται τα εξής: ΄΄Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, με υγεία και ειρήνη. Μετά από την πανδημία και τα υγειονομικά μέτρα, επιτέλους τα παιδιά μας και εμείς χαρήκαμε με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και την τοποθέτηση της φάτνης στο χωριό μας. Το Δ.Σ του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μελισσίων ευχαριστεί την Ελένη Χαντζή για την υπέροχη φάτνη που επιμελήθηκε και όλους όσους βοήθησαν για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr