background img
banner
banner

Η Αιγιάλεια «φοράει» γιορτινά!

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ – ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΛΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Ταχύτατα και πιο νωρίς από κάθε άλλη χρονιά στήνεται ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος εντός της πόλης του Αιγίου, για να πάρουν γρήγορα τη… σκυτάλη οι υπόλοιπες κοινότητες του δήμου. Τεχνική Υπηρεσία και ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. συνεργάζονται ώστε το αποτέλεσμα να είναι αισθητικά όμορφο, να τραβήξει τον κόσμο σε όλες τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν και να βελτιώσει τη «μουντή» διάθεση των ανθρώπων, σκορπίζοντας χαρά σε όλους.

Προ των… πυλών το Πάρκο από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Εντός των ημερών ξεκινά η διαμόρφωση του Πάρκου των Χριστουγέννων το οποίο και φέτος θα επεκτείνεται ως και την πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Η αγαπημένη εποχή του χρόνου έρχεται και όλοι πλέον μετρούν αντίστροφα… Οι προετοιμασίες για το αγαπημένο Πάρκο κορυφώνονται και μόνο λίγες μέρες μας απομένουν για μια φαντασμαγορική έναρξη στις 13 Δεκεμβρίου! Η φετινή “Ονειροχώρα” θα μας ταξιδέψει σε ένα χριστουγέννιατικο όνειρο που ξεκίνησε το 2012 και ζωντανεύει κάθε χρόνο στην «καρδιά» του Αιγίου! Με δωρεάν είσοδο και δράσεις, το Πάρκο δίνει την ευκαιρία σε όλους, να ζήσουν μια ανεπανάληπτη γιορτινή εμπειρία.

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., σύμφωνα με τα λεγόμενα της προέδρου της Διαμάντως Βασιλακοπούλου – Καρτσωνάκη, έχει αναλάβει τον στολισμό και τον φωτισμό στους χώρους που θα γίνουν τα δρώμενα και βέβαια αυτά δεν θα περιοριστούν στα όρια του Πάρκου και της Πλατείας Υψηλών Αλωνίων, αφού προβλέπονται δράσεις στην πλατεία Αγ. Λαύρας, στον πεζόδρομο της Ανδ. Λόντου και αλλού. Επίσης, έχει γίνει προτροπή προς τους εμπόρους και καταστηματάρχες να στολίσουν όσο μπορούν τα καταστήματά τους, προκειμένου να δοθεί μία συνολικά γιορτινή εικόνα στο κέντρο. Ήδη πάντως πολλά καταστήματα δίνουν… μαθήματα καλαισθησίας έχοντας επιτύχει να μας βάλουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Έμφαση στην είσοδο της πόλης

Σε ό,τι αφορά τον στολισμό, όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Βασίλης Χριστόπουλος, ήδη έχει ξεκινήσει η εγκατάσταση σε γιρλάντες, λαμπιόνια και στολίδια από τους ηλεκτρολόγους, ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα γινόταν επισκευή των παλιών στολιδιών προκειμένου να αξιοποιηθούν όλα. Επίσης, από την ερχόμενη Παρασκευή πρόκειται να ανάψουν, προσφέροντας μία γιορτινή «νότα» στους κεντρικούς δρόμους. Επίσης, ο αντιδήμαρχος έκανε γνωστό ότι φέτος θα δοθεί έμφαση στον στολισμό στην ανατολική είσοδο της πόλης και συγκεκριμένα από την οδό Κορίνθου, ώστε να έχουν όμορφη εικόνα οι επισκέπτες φτάνοντας στην περιοχή. Επίσης, στολισμός θα γίνει και στο πάνω μέρος της οδού Μητροπόλεως, από τη Σολωμού και πάνω.

«Έρχεται» στολισμός… έκπληξη στην πλατεία Αγ. Λαύρας!

Όσον αφορά το πώς θα διακοσμηθεί γιορτινά η αναπλασμένη πλατεία Αγ. Λαύρας, ο αντιδήμαρχος αναφέρει πως… θα είναι έκπληξη, κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικο δέντρο και φάτνη, τα οποία θα κλέψουν τις εντυπώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει περαιτέρω φωτισμός αναδεικνύοντας τον νέο… αέρα που πνέει στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr