background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Την Κυριακή το πρώτο ντέρμπι με τον Άρη Πατρών

Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2023

Καλύτερη ευχή για τον Παναιγιάλειο είναι να συνεχίσει τις αγωνιστικές επιτυχίες που είχε στο 2022, αφού έτσι θα καλύψει τον πρώτο του στόχο που είναι τα παιχνίδια playoff, τα οποία θα δώσουν στο φινάλε του πρωταθλήματος οι δυο πρώτοι του 1ου ομίλου με τους αντίστοιχους του 2ου ομίλου χιαστή. Αυτοί οι αγώνες θα είναι διπλοί, όπως άλλωστε και ο τελικός που θα προκύψει με τους νικητές.

Θέλοντας να ενισχύσουν την προοπτική της παρουσίας του Παναιγιάλειου στα παιχνίδια μπαράζ, διοίκηση και τεχνική ηγεσία ετοιμάζουν την μεταγραφική ενίσχυση που ξεκίνησε με την απόκτηση του Κώστα Αρβανίτη.

Πολλές οι παρουσίες την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο

Το ευχάριστο για τον Φίλιππο Σχοινά είναι ότι είχε σχεδόν το σύνολο των παικτών στη διάθεσή του στην χθεσινή προπόνηση, γεγονός που μειώνει τις απουσίες για το ντέρμπι της Κυριακής με τον 2ο της βαθμολογίας Άρη Πατρών.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κ. Αρβανίτη στον Παναιγιάλειο

Η μεταγραφή του 27χρονου επιθετικού μέσου Κώστα Αρβανίτη από την Θύελλα Αιγίου στον Παναιγιάλειο όπου έκανε τις τελευταίες του προπονήσεις, αποτελούσε κοινό μυστικό.
Από χθες ανήκει και επίσημα στο μελανόλευκο ρόστερ και είναι θέμα του προπονητή Φίλιππου Σχοινά, πότε θα τον θεωρήσει έτοιμο και θα τον χρησιμοποιήσει στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας.
Με εξαίρεση το 2017 που είχε μετακομίσει για τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, ο Αρβανίτης τις υπόλοιπες αγωνιστικές σεζόν τις έχει κάνει στην Θύελλα, στην οποία είχε ξεκινήσει από την ίδρυσή της το 2004 στην ακαδημία, αγωνιζόμενος με την αντρική ομάδα από το 2008.
Δεν ήσαν λίγοι αυτοί που τον είχαν προτείνει στον Παναιγιάλειο, για να δικαιωθούν τελικά με την μεταγραφή του έστω και με κάποια καθυστέρηση.

Ρεπό και το εξ’ αναβολής για τον Κεραυνό

Ο Κεραυνός που ακολουθεί στον βαθμολογικό πίνακα τους Παναιγιάλειο (22 β) και Άρη Π. (21 β) θα είναι η πρώτη ομάδα από την πρώτη τριάδα, που θα κάνει ρεπό, την ερχόμενη 9η αγωνιστική.
Εκτός από το ρεπό όμως, η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου θα έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, που είναι με την Αναγέννηση Ψαθοπύργου και έχει οριστεί για την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr