background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τα πλεονεκτήματα έδρας στα μέχρι τώρα 10 παιχνίδια

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΕΔΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΙΓΙΟΥ

Στη διαδρομή του πρωταθλήματος συμπίπτουν περιπτώσεις που μπορεί να αποτελέσουν πλεονέκτημα σε κάποιες ομάδες, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα και τη θέση της βαθμολογίας Δηλαδή έχουμε μέχρι τώρα διανύσει τις πρώτες 10 αγωνιστικές στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας, με τις περισσότερες ομάδες να έχουν μοιράσει ανά πέντε τα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια. Όχι όλες όμως. Συγκεκριμένα το μειονέκτημα έδρας από τον όμιλο Αιγίου το έχουν ο Αστέρας Τέμενης και ο Αχιλλέας Καμαρών, που έχουν δώσει 4 παιχνίδια εντός και 6 εκτός έδρας. Αντίθετη πορεία έχουν ακολουθήσει ο Ηρακλής Πατρών με την Αργυρά, που έχουν παίξει τα 6 από τα 10 παιχνίδια στην έδρα τους.

Τυπικά φιλοξενούμενοι στις κοινές έδρες

Το πλεονέκτημα και η δύναμη της έδρας δεν ισχύει πάντα στον όμιλο Αιγίου. Έχουμε τις αποκλειστικές έδρες που χρησιμοποιούν τα σωματεία: Αστέρας (γήπεδο Τέμενης), ΑΕ Καλαβρύτων (γήπεδο Καλαβρύτων), Φλόγα Ροδιάς (γήπεδο Ροδιάς). Η Αργυρά χρησιμοποιεί το γήπεδο Προαστείου.
Η ΑΕ Αρόης έπαιξε στην πρεμιέρα στο «Α. Κάνιστρας» και έκτοτε χρησιμοποιεί σαν έδρα το γήπεδο Προσφυγικών.

Τα σωματεία που αγωνίζονται στα ίδια γήπεδα

Στην Αιγιάλεια χρησιμοποιούν ίδιο γήπεδο για τις αγωνιστικές τους ανάγκες τα σωματεία Αχιλλέας και Φοίνικας / Ζήρια, αφού δίνουν τα παιχνίδια τους στο γήπεδο Καμαρών. Προπονούνται όμως σε ξεχωριστά γήπεδα αφού ο Φοίνικας / Ζήρια προετοιμάζεται στο γήπεδο Ζήριας.

Επίσης ΑΕ Αιγίου και Θύελλα Αιγίου προπονούνται και παίζουν τους επίσημους αγώνες τους στο γήπεδο Πλαστήρα.

Από τα σωματεία εκτός περιοχής μας, έχουμε τρεις ομάδες να χρησιμοποιούν για τα παιχνίδια τους το γήπεδο Αγυιάς. Είναι: Δαβουρλής, Ζαβλάνι και Ηρακλής Πατρών. Ακόμα το γήπεδο Ρίου μοιράζεται σε Αετό και Ανω Καστρίτσι.

Κάπου λοιπόν χάνεται το πλεονέκτημα έδρας στον όμιλο Αιγίου, με τους φιλοξενούμενους να αισθάνονται σαν στο …σπίτι τους.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr