background img
banner
banner

Συνελήφθη άνδρας στην Κουνινά με ναρκωτικά και «όπλα»

ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ένας ημεδαπός άνδρας, κάτοικος της Κουνινάς, συνελήφθη την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, κατηγορούμενος για παράβαση του Νόμου «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών» και του Νόμου «Περί όπλων».

Πιο συγκεκριμένα, πρωινές ώρες της Τρίτης, στην Κουνινά και σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, ο δράστης παρέδωσε οικειοθελώς φυτικά αποσπάσματα κάνναβης ενός 1,3 γραμμαρίων, μέσα σε ένα γυάλινο βάζο.

Τα στελέχη της Ασφάλειας όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Ειδοποιήθηκε δικαστικός λειτουργός για να διεξαχθεί νομότυπη έρευνα στην οικία του στην Κουνινά, όπου και ανευρέθηκαν στην κατοχή του, μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, ομοίως μέσα γυάλινο βάζο, οχτώ σπόροι κάνναβης, ένα μαχαίρι με μήκος λάμας δέκα (10) εκατοστά, συνολικού μήκους είκοσι ένα (21) εκατοστών και ένας πτυσσόμενος σουγιάς με μήκος λάμας οχτώ κόμμα πέντε (8,5) εκατοστών, συνολικού μήκους είκοσι (20) εκατοστών, υπαγόμενα στις διατάξεις της νομοθεσίας περί όπλων, τα οποία κατασχέθηκαν στο σύνολό τους.

Ο δράστης, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, ενώπιον του κ. Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr