background img
banner
banner

Εύκολη νίκη για τον Αστέρα Τέμενης (65-47)

Στο παιχνίδι που προηγήθηκε στο κλειστό του Αιγίου και άνοιξε την “αυλαία” της 12ης αγωνιστικής ο Αστέρας Τέμενης ανεβάζοντας “στροφές” στο β΄ ημίχρονο νίκησε με 65-47 τον Πυρσό και συνεχίζει να… καταδιώκει τον Κεραυνό στην “κούρσα” του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Οι φιλοξενούμενοι προέβαλαν αντίσταση στα πρώτα 10-15 λεπτά παίζοντας καλή άμυνα, παρότι πολύ άστοχοι επιθετικά, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν σε άμυνα και επίθεση και πήραν εύκολα τη νίκη που τους διατηρεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αντίθετα ο Πυρσός γνώρισε την 11η συνεχόμενη ήττα του παραμένοντας σε πολύ δύσκολη θέση όσο αφορά στο στόχο της αποφυγής του υποβιβασμού. Από τον Αστέρα κορυφαίος ήταν ο Σταθακόπουλος και πολύ καλοί οι Βλάχος και Θεοδωρόπουλος ενώ από τους ηττημένους αξιοσημείωτο είναι ότι κανένας παίκτης δεν πέτυχε διψήφιο αριθμό πόντων. Το παιχνίδι γενικά ήταν μέτριο ποιοτικά αφού και οι παίκτες του Αστέρα ήταν άστοχοι από την περιφέρεια και τη γραμμή των ελευθέρων βολών.

Διαιτητές: Λογοθέτης – Λάζαρος Πλέγας – Παναγιωτόπουλος

Τα 10λεπτα: 16-16, 36-29, 56-39, 65-47.

AΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ (Ξενούλης): Σταθακόπουλος 18, Βλάχος 10 (1), Θεοδωρόπουλος 11(1), Ράπτης 4, Δούβος 6, Γκούτης 5, Καρακάσης 4 (1), Τσινούκας 2, Κωστακόπουλος 5 (1), Οικονομίδης.

ΠΥΡΣΟΣ (Σολωμός): Σκούτας 4, Κούγιας 8, Κουραχάνης 3 (1), Κοροβέσης 7, Μουλαράς 9 (1), Α. Στρέκλας 1, Αντωνόπουλος 2, Κεφαλάς 6 (2), Μακρής 4, Κ. Στρέκλας 3 (1), Μυλωνάς, Τάγκαλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr