background img
banner
banner

Με μικρή έκπτωση 7% η ΑΤΕΣΕ Α.Ε. θέλει να… σηκώσει το βάρος της πλατείας

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σε έγκριση του πρακτικού της επιτροπής για τη διεξαγωγή της διαδικασίας με διαπραγμάτευση για την ολοκλήρωση του έργου της πλατείας, καλείται να προχωρήσει την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αιγιαλείας. Ουσιαστικά, καλείται να εγκρίνει το «προβάδισμα» που δίδεται στην εταιρεία ΑΤΕΣΕ Α.Ε. να εκτελέσει το πολύπαθο έργο, η οποία είναι αυτή που έδωσε την πιο συμφέρουσα για τον δήμο προσφορά.

Συγκεκριμένα, από τις τρεις εταιρείες που εκλήθησαν να συμμετάσχουν στη διαπραγμάτευση, η κατασκευάστρια εταιρεία του νέου κτιρίου του Ε.Κ.Α.ΜΕ. κατέθεσε προσφορά που περιλαμβάνει έκπτωση της τάξεως του 7%, λίγο μεγαλύτερη από τις εταιρείες, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΤΕ, η οποία εργάζεται ως υποεργολάβος της ΙΝΤΡΑΚΑΤ στα εσωτερικά δίκτυα αποχέτευσης και ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε. που εκτελεί το αποχετευτικό της Κορίνθου.

Κύκλοι του δημαρχείου αναφέρουν πως η έκπτωση του 7% είναι αφενός ικανοποιητική για τις σημερινές υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες και αφετέρου ότι δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να καταστήσει το έργο μη αποδίδον για τον κατασκευαστή, κάτι που έγινε στον αρχικό ανάδοχο ο οποίος είχε δώσει έκπτωση 55% και αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει με τις γνωστές συνέπειες. Κατά τα άλλα, η Οικονομική Επιτροπή καλείται αύριο και σε έγκριση κάλυψης υφιστάμενων κενών θέσεων Δημοτικής αστυνομίας στο Δήμο Αιγιαλείας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr