background img
banner
banner

Εντυπωσιακά πλάνα στο βόλεϊ Κορασίδων και Παγκορασίδων

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ «ΣΗΜΑΝΤΡΟΝ» ΤΟ 1Ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Με 12 γνωστές ομάδες μεταξύ των οποίων και την Εθνική Κορασίδων Κύπρου, που έπαιξε στον τελικό με την Βυζαντινό Αθλητικό Όμιλο (ΒΑΟ) Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε το αγωνιστικό τριήμερο πριν την πρωτοχρονιά στον Ελαιώνα στο ξενοδοχείο «Σήμαντρο».

Οι ομάδες που έλαβαν μέρος ήσαν: Εθνική Κορασίδων Κύπρου, ΑΕΝ Αγίας Τριάδος, ΑΟ Άνοιξης, ΑΟΑ Σαρωνικός, ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες, ΑΟΝΣ Μίλων, ΒΑΟ, ΓΣΚ Ηρακλής Κηφισιάς με δυο ομάδες, ΜΑΣ Ατρόμητος Τριαδίου, Πήγασος Πολίχνης και ΠΟΚ Έσπερος Καλλιθέας.

Κάποια από αυτά τα σωματεία μας είναι ιδιαίτερα γνωστά, αφού είχαν στο παρελθόν τεθεί αντίπαλα με ομάδες της περιοχής μας.

Άκρως ευχαριστημένοι οι οργανωτές Καλφίδου – Πετίδης

Στη λήξη του τελευταίου αγώνα ανάμεσα στον ΒΑΟ και την Εθνική Κορασίδων Κύπρου (2-1), τόσο ο υπεύθυνος στο αγωνιστικό κομμάτι Γιάννης Πετίδης, όσο και η Γεωργδία Καλφίδου που αναλαμβάνει την οργάνωση και τα σωματεία που λαμβάνουν συμμετοχή, δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι από το εξαιρετικό αυτό τουρνουά που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο στο «Σήμαντρο».

Τόνισαν στo protionline.gr την επιτυχία των αθλητριών που απαλλαγμένες από κάθε άλλη πρόκληση αφιερώθηκαν στους αγώνες, απολαμβάνοντας παράλληλα την τελειότητα των εγκαταστάσεων και την ξενοδοχειακή μονάδα.

Συγκεκριμένα η υπεύθυνη της οργάνωσης Γεωργία Καλφίδου δήλωσε στo protionline.gr: «Η επιτυχία του τουρνουά ήταν πάνω και από τις προσδοκίες μας. Μεγάλη η συμμετοχή, άψογη η συμπεριφορά, εξαιρετικό το ξενοδοχείο και το κλειστό γυμναστήριο. Γίναμε όλοι μια μεγάλη παρέα και απολαύσαμε τις ομορφιές και τις συγκινήσεις του τουρνουά».

Ο ιδιοκτήτης Παντελής Ταρνατόρος ιδιαίτερα γνωστός στον αθλητικό τουρισμό, είχε ορίσει υπεύθυνο για την επιτυχία του τουρνουά τον Θανάση Σταθακόπουλο, ο οποίος στο φινάλε συγχάρηκε τους οργανωτές και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Ανανέωσαν μάλιστα το επόμενο ραντεβού με το τουρνουά του Πάσχα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr