background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Το ενδιαφέρον σε Καμάρες και Τέμενη

ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Το χαρακτηριστικό της 11ης αγωνιστικής είναι ότι με εξαίρεση το παιχνίδι Ζαβλάνι – ΑΕ Αιγίου που γίνεται αύριο Σάββατο, όλα τα υπόλοιπα διεξάγονται Κυριακή.
Στα γήπεδα της Αιγιάλειας το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις συναντήσεις ανάμεσα σε ομάδες της περιοχής μας.

Στο γήπεδο Τέμενης ο Αστέρας θα έχει δύσκολο έργο φιλοξενώντας την ΑΕ Καλαβρύτων, η οποία και διατηρεί το αήττητο στις τελευταίες 9 συναντήσεις, στις οποίες έχει φέρει μόνο νίκες.

Τη συνέχεια των επιτυχιών θα επιδιώνει και στην Τέμενη ο προπονητής Κωστής Βλάχος, ποντάροντας στην καλή αγωνιστική κατάσταση και περίοδο φόρμας που διανύει η ομάδα του.
Από την πλευρά του ο προπονητής της Τέμενης Αντώνης Μπάλας, περιμένει ένα θετικό αποτέλεσμα από τον ενθουσιασμό των νεαρών ποδοσφαιριστών που διαθέτει στο μεγαλύτερο ποσοστό, καθώς και στην πρόκληση απέναντι στο υποψήφιο για άνοδο σωματείο των Καλαβρύτων.

Γειτονικοί «διαξιφισμοί» στο γήπεδο Καμαρών

Στο γήπεδο των Καμαρών που αποτελεί κοινή έδρα μέχρι τώρα για τους δυο αντιπάλους, ο Αχιλλέας θα είναι ο τυπικά γηπεδούχος στο γειτονικό ντέρμπι με τον Φοίνικα / Ζήρια.
Μεγάλη η ανάγκη βαθμών για τον Αχιλλέα με τον προπονητή Φώτη Φιτσιάλο να δουλεύει περισσότερο στον εγκλιματισμό των ποδοσφαιριστών που μεταγράφηκαν στο σύνολο της ομάδας, αποδίδοντας έτσι καλύτερο ποδόσφαιρο και διεκδικώντας με καλύτερα ποσοστά τα θετικά αποτελέσματα.
Ο Φοίνικας / Ζήρια διαγράφει μια σταθερή πορεία στα παιχνίδια που προηγήθηκαν, παρουσιάζοντας ικανότητες εντός και εκτός έδρας. Η μάχη θα είναι αμφίρροπη και λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αετός Ρίου – Ηρακλής στην μάχη της πρώτης 5άδας

Στο Ρίο ο Αετός έχει 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και λογαριάζει να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών και κόντρα στον Ηρακλή Πατρών. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον ικανότατο επιθετικό Φούτζουλα με 10 γκολ, στηρίζουν πολλά σε αυτόν στο συγκεκριμένο ντέρμπι.

Η Θύελλα Αιγίου στο Πλαστήρα με Αργυρά

Η λογική θέλει την πρωτοπόρο Θύελλα να περνά ένα ευχάριστο απόγευμα αγωνιζόμενη στο γήπεδο Πλαστήρα με την Αργυρά, αρκεί να μην υποτιμήσει τον αντίπαλο που δείχνει μέχρι τώρα αρκετές αδυναμίες.

g Στα άλλα παιχνίδια η Φλόγα περιμένει στην Ροδιά τον Δαβουρλή, με την ανάγκη βαθμών να γίνεται τεράστια ύστερα από την οπισθοχώρηση στη ζώνη κινδύνου. Δύσκολο το παιχνίδι με τον αντίπαλο Δαβουρλή να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα, την οποία θα αποχαιρετήσει ύστερα από τυχόν απώλειες στην Ροδιά.

g Το πρωί της Κυριακής (11:00) θα γίνει το παιχνίδι στα Προσφυγικά ανάμεσα στην ΑΕ Αρόης και το Α. Καστρίτσι που έχει …αγκυροβολήσει στην τελευταία θέση. Οι γηπεδούχοι βλέπουν τη νίκη για την είσοδό τους στην πρώτη πεντάδα.

g Στο παιχνίδι του Σαββάτου που ανοίγει την αυλαία της 11ης αγωνιστικής, το Ζαβλάνι θα υποδεχτεί στην Αγυιά την ΑΕ Αιγίου, που χάνοντας τους βαθμούς στις λεπτομέρειες παραμένει στην προτελευταία θέση. Ένα παιχνίδι με ιδιαίτερες δυσκολίες για την ομάδα του Αιγίου, που θα πρέπει να αποδώσει τα μέγιστα για να αποχωρήσει με θετικό αποτέλεσμα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr