background img
banner
banner

Στο ντεμπούτο Παλαιολογόπουλου η ΑΕ Αιγείρας/Ακράτας εκτός έδρας με Πάτρα 2005

ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 18:00 ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Από την ΕΠΣ Αχαΐας ανακοινώθηκε αλλαγή ώρας στο παιχνίδι της Κυριακής στα Προσφυγικά, ανάμεσα στην Πάτρα 2005 και την Αιγείρα / Ακράτα και τελικά θα γίνει στις 18:00.
Γεγονός που δεν άρεσε ιδιαίτερα στην ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας, έχοντας υπολογίσει την προετοιμασία της στην ώρα 15:00 που είχε εξ’ αρχής αναγγείλει η Ένωση του νομού μας και έχοντας παράλληλα ο καθένας σχεδιάσει ανάλογα το πρόγραμμά του.

Με Ντόι, Κλουκίνα αλλά και Κυρίκο η Αιγείρα / Ακράτα

Η διοίκηση της Αιγείρας / Ακράτας φροντίζει να τακτοποιήσει τα δελτία των δυο μεταγραφόμενων ποδοσφαιριστών Μάνου Ντόι και Δημήτρη Κλουκίνα, ώστε να βρεθούν στη διάθεση του προπονητή Γιάννη Παλαιολογόπουλου στο παιχνίδι με την Πάτρα 2005.

Μια απαραίτητη κίνηση αφού μετά την αποχώρηση του Βίλλιου υπήρξε πρόβλημα στην υπεράσπιση της εστίας, ενώ και ο Κλουκίνας μπορεί να προσφέρει αρκετές υπηρεσίες και λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.

Από σήμερα ενσωματώνεται στις προπονήσεις της Αιγείρας / Ακράτας και ο Γιώργος Κυρίκος, που θα μεταβεί από την Αθήνα όπου σπουδάζει για να δώσει ακόμα μια λύση και προσθήκη στο ρόστερ του προπονητή Γιάννη Παλαιολογόπουλου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr